Programowalny pasek szybkiego wyboru.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika tomallo99, 20 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy to chciałbyś/chciałabyś, żeby to zostało wprowadzone?

1. Tak

12 głos(ów)
    80,0%
  2. Nie

1 głos(ów)
    6,7%
  3. Nie mam zdania

2 głos(ów)
    13,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomallo99

tomallo99 User

Siemanko, wpadłem dzisiaj na pomysł i pomyślałem, że fajnie gdyby zostało to wprowadzone.

Sprawa jest prosta, chodzi tu o możliwość zapamiętywania danego układu rzeczy w pasku szybkiego wyboru, a następnie następnie wyboru jednego z zapisanych.

Myślę, że takie coś przydałoby się np. w przypadku chęci na jakiś wylot na wroga, kiedy przed chwilą pasek ustawiony był na bicie alienów. Stwarzałoby to większe możliwości, no i oszczędzało nasz cenny czas ;)

Niestety jeszcze nie wymyśliłem, jakby miało to wszystko wyglądać oraz się odbywać, ale to pozostawię już wam lub firmie, która wymyśliła grę :)

Co o tym myślicie?

Nafai i LaserFire3 lubią to.
  2. Koumuru

Koumuru User

Ja nie mam zdania. Pasek mam zawsze taki sam, a lecąc na wroga tyle samo mi zajmuje przerzucenie jakiegoś slotu rakiet i amunicji, co zajęłoby odnalezienie zapisanego paska. Chyba że masz na myśli konfigurację pasków, np konfiguracja1,konfiguracja2, w zależności od konfiguracji statku. To by mogło się sprawdzić, głosuję na "TAK". Liczę że inni wypowiedzą się co do użyteczności takich konf pasków, bo większosć z nas używa ammo odruchowo z numerycznej a nie klikajac na mapę.

3. Zumir

Zumir User

Jestem za, gdyby miało to postać szablonową

4. kris0211.

kris0211. User

Ja też jestem za.

Nafai lubi to.
  5. Nafai

Nafai User

Jestem za gdyż nie raz narzekam na że nie mam miejsca na moim pasku choćby na inne laserki i rakietki szczególnie kiedy gram na aegisie gdzie aż 3 sloty w pasku zajmują mi umiejętności a tak mógłbym sobie zrobić parę pasków jeden na alieny jeden na graczy jeden do ochrony bazy itp. Jestem ZA!

6. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Bardzo ciekawy pomysl ^^ Jestem na TAK :) Nic dodac, nic ujac

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.