PROgramy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika de^nekst^best, 30 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bartekzm

bartekzm User

@de^nekst^best a podpowiesz bliżej kto to był? Bo link wiele nie mówi :p

2. Widzę wszyscy się zaciekawili, nie wiem czy mogę podać nick, który swoją drogą nie był wybitnie skomplikowany, bo składał się z zaledwie i aż 1 znaku. Konto znajdowało się na 100 bądź 99 miejscu w rankingu, support niestety nie podaje informacji dotyczących blokad, za co na ile itp.. natomiast mam nadzieję że kolegi już w grze nie uświadczymy, a przynajmniej nie na tym koncie :)

3. bartekzm

bartekzm User

No to chyba wiem, o kogo ci konkretnie chodzi :p Znam go z gry, faktycznie się dużo chwalił "rodzinnym" zbieraniem. Znam natomiast konto "rodzinne" gdzie swego czasu faktycznie wrota robił ojciec, bił się syn, a pall zbierała córka. Ot taki rodzinny interes :D

Co do pewnej osoby na x-7, to fajna zabawa z nim jest. Dwie salwy i ucieczka do portu :p zaletą jest to, że nie bije różowych dk i mi robi co jakiś czas dostawę jak sobie ustanę w jednym miejscu :D

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.