project nano 2

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika renwirgbewirg, 22 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dlaczego mod zamyka bardzo szybko temat pomimo że wcale nie był skończony?
    Upomnienie dla moda.

Cosmetic designs, czyli że tylko zmieniają wygląd, nie dając innych ulepszeń.
    Myślałem, że dodadzą któreś z ulepszeniami.

A to https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-projekt-nano.104712/#post-893719 to ja widziałem wcześniej i przez to dałem zapytanie, ponieważ tego o co zapytałem, tam nie było.
    I nie było, a jest na zdjęciu data od kiedy do kiedy,
    *Nieoficjalne informacje*

"Wystarczy trochę chęci aby poszukać. Wszystko wyjaśnione to ja temat zamknę."
    No właśnie, wystarczy trochę chęci, aby konkretniej opisać w FAQ i nie cwaniakować.

2.14. Publikowanie nieoficjalnych informacji

Zabronione jest publikowanie informacji na temat nadchodzących zmian w grze, które nie uzyskały autoryzacji na oficjalnych kanałach informacyjnych firmy Bigpoint. Wyjątek stanowią wątki przeznaczone do dyskusji na temat przyszłych zmian w grze (o ile występują na forum). Posty nie mogą naruszać punktu 1.2. Regulaminu.

Kara:
    Usunięcie wątku/posta oraz 11 pkt

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 lipca 2016
  2. A ja chciałbym się dowiedzieć czy projekty z Uber, Boss i zwykłych lordakium już można trafić oraz czy aurus już wypada z piratów :p
    Skoro dali już części do projektów w skrzyniach to czy reszta też już jest?
    A moderatorzy od razu zamykają tematy :/

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Data, którą podałeś jest informacją nie oficjalną, więc temat zamykam!

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.