promerium nie działa?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *Tomb-Raider*, 24 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. na 25% boosterze na bicie z x4 bije tylko 67 k max z 35 lf4 na x16 poziomie . też tak ktoś ma? to dobrze jest ? zdaje mi sie ze powinnem bic ponad 73-5k?

a statek aegis i design a elite

2. kosoglos

kosoglos User

Drony maximum 20 Lf4 plus Aegis 10 to jest 30, a nie 35

3. czyli nie sadzisz ze to 67k to mało bije?

4. Bardzo mało bijesz, tyle co kot napłakał. Chyba załapałeś jakiegoś buga...

5. Ghost_User

Ghost_User User

Mam nadzieję, że to żart. Ja z x4 biję ~25 000. A mam 8 Irisów. A są flaxy bijące jeszcze mniej.

6. 25k? Tyle to się klepie z x1 :p

7. Ghost_User

Ghost_User User

Może na 20 lvl.

8. Ageis + irki (brak apisa i zeusa) + seprom + 10 lf4 i reszta lf3 plus profil do grubych nie doszedłem to wyciskam z x4 29 k dmg

9. Ghost_User

Ghost_User User

Ja mam 4 LF-4. I nie zbieram skrzynek i nie nic nie kupuję, więc pewnie dlatego biję tak mało.

A pro po tematu to kto ulepsza lasery Promerium?

10. ViperΔ

ViperΔ User

Na 20lvl bije z surga na szkoleniowej ledwo co 20k :p

11. o jest dużo osób co lata na złocie :D

12. Osoby które nie korzystają z bugów na seprom, a grają kilka godzin dziennie ;)

Ghost_User, -_Mailo_- oraz kris0211. lubią to.
  13. Ghost_User

Ghost_User User

Ja nie buguję Sepromu, tylko wysyłam go sobie prawię codziennie. Biorąc pod uwagę co ile gram to nie dziwi, że mam ~450 000 Sepromu w laserach :)

14. Tak jak ja :p 2-3h dziennie i zawsze mam te +20k w laserach :D

15. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Aegis elite + Drony 6lv ulepszenie 16 + 35 lf4 ulepszenie 16, bez formacji = 29,668;
    Aegis elite + Drony 6lv ulepszenie 16 + 35 lf4 ulepszenie 16, szkoleniowa = 35,319;
    Aegis elite + Drony 6lv ulepszenie 16 + 35 lf4 ulepszenie 16, szkoleniowa + HAVOC = 37,791;
    Aegis elite + Drony 6lv ulepszenie 16 + 35 lf4 ulepszenie 16, szkoleniowa + HAVOC + 25% DMG = 47,239;
    Aegis elite + Drony 6lv ulepszenie 16 + 35 lf4 ulepszenie 16, szkoleniowa + HAVOC + 25% DMG + Złotko = 61,441;
    Aegis elite + Drony 6lv ulepszenie 16 + 35 lf4 ulepszenie 16, szkoleniowa + HAVOC + 25% DMG + Seprom = 75,582;

Tylko zastanawiam się skąd ty wykręciłeś te 25% bicia skoro bostery podwójne dają 20% (chyba że w grupie to liczyłeś lub bosterek z kappy)

Jeśli wszystko wyjaśnione daj znać poleci kłódeczka.

Pozdrawiam
    MOD_M4

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 września 2017
    de^nekst^best lubi to.
  16. ViperΔ

ViperΔ User

Jest Aegis i Aegis elite, nie ma designu A-elite tylko to są osobne statki :p

17. Ja już uciułałem 8mln sepka :D

18. no tak boosterek z kappy 5% dodatkowo

19. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.