Promocja i rabat! :)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika †☻mlotek☻†, 30 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam! Mam pewne pytanie. Chodzi mi o to że ostatnio zauważyłem promocje w sklepie na przedmioty za uridum np. Laserki, statki, I tu moje pytanie :) Czy jak kupię rabat 25% to czy to się zsumuję z promocją? Np. promocja ma 30% + rabat 25% = 55% znizki

2. SuSzAk

SuSzAk User

tak maks może być 60% z tą przeceną o ile się nie mylę 5%(premka)+25%(rabat)+30%(promocja)

3. Tak, zsumują się. Jeśli masz premke, to doliczy również 5% upustu z premki.

4. Super ciesze sie :) a mam tez pytanie czy te promocje sa jakies testowe? Czyli czy one sa tylko na jakis czas a pozniej juz ich w ogole nie bedzie albo nie bedzie ich na bardzo dlugi czas? Czy po prostu beda co jakis czas np 2/3 razy w miesiacu?

5. Te promocje są raz na jakiś czas. Wyjątkowo przez 14 dni do dziś były codziennie na coś innego dzieki eventowi.

6. SuSzAk

SuSzAk User

>>TU<< możesz zobaczyć co było kiedy ;)

7. TM_Robson

TM_Robson Guest

Wyjaśnione to zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.