Promocja

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika purgeanarchy, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
    • oszczędźcie 66 % na pakiecie Brązowy Pakiet Premium - 8,00 PLN, płatne SMS'em 7,38 PLN
    Czy do tej promocji też obowiązuje MHH tutaj pisze ,że tak.

G: Jeśli skorzystam z danej oferty w czasie trwania MHH czy dostane potrójną wartość zamówienia?
    A: Jeżeli owa oferta jest dostępna podczas eventu MHH to tak będzie. Lecz jest szansa że okno zniknie w momencie pojawienia się MHH, warto stronę odświeżyć i sprawdzić czy oferta wciąż występuje.

Kolejne moje pytanie czemu ja mam tylko promocje do tego innych promocji nie mam:

• oszczędźcie 50 % na pakiecie Pakiet uridium i zdobądźcie 5.000 URIDIUM w promocyjnej cenie! - 3,60 PLN.

I jeszcze jedno pytanie czy wam daje czasem tą promocje na premke bo ja od kilku miesięcy nie mam jak macie do dajcie screena.I jaka jest szansa na to ,że będzie ta promocja na premke.

1. Heiken

Heiken User

ta promocje daje losowo mozeci wyskoczyc tylko raz w zyciu ja na nia czekam od 2008 roku i nie moge dostac a najlepiej bym ci doradzil spisania BIG na tego smsa bo moze ci niewyskoczyc wiecej

2. On mi nie wyskoczył jeszcze.A ta promocja nie trwa od tak długa.

3. Ad.1. Bonusy HH i MHH tyczą się tylko zakupów uridium.

Ad.2. Promocje tego typu są przydzielane przez system losowo i jak już się nam jakaś trafi, to będzie do naszego konta "przyklejona". Jeśli z niej nie skorzystasz, to albo ją stracisz i nie pojawi się żadna inna więcej albo właśnie zamieni się na jakąś inną, np. na zakup waluty gry (ale nie tak od razu).

Ad.3. Ja posiadam ofertę na Brązowy Pakiet Premium dostępną za SMS od dość długiego już czasu. Kiedy kończy mi się to premium od razu po odświeżeniu strony (trzeba kliknąć w Home, bo na innej zakładce się nie pokaże) lub ponownym zalogowaniu dostaję ją z powrotem.

4. Heiken

Heiken User

to niech BP to zmieni z losowej np. na tygodniowa lub niech wrzuca na stale bo mi od 2008r jeszcze sie nie pokazala ani razu

5. Zacznij płacić, to od razu jakąś dostaniesz...

6. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.