Promocje ze strony głównej

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 26 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Widzę że BP zluzowało trochę gacie i za Surgeona nie chcą już trzech stów, lecz o połowę mniej...

...co z tego jednak, jeśli ktoś już ma tego Surgeona wygranego w evencie plaga, kupionego fartem za uri w sklepie lub właśnie skorzystał z tego typu promocji ? - W tych zestawach oferty te nie są dla mnie atrakcyjne i warte uwagi.

Niech zamienią Surgeona na Tartarusa to będzie lepiej.

Tyle chciałem. Jak kto myśli o tych ofertach podobnie (lub nie) to niech się wpisze.

Ostatnie edytowanie: 26 sierpnia 2016
  2. A ja ci powiem, że właśnie dla takich osób jest opcja 75 tyś uri ( można ją zamówić podwójnie ). Dzięki niej masz rabat na 2 miechy a to jest o wiele bardziej przydatne niż jakiś tam statek którego moc jest zbugowana.

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Przenoszę temat do odpowiedniego działu.
    Pomysł powiem szczerze, że trafiony :) I jestem na tak.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

4. No i w tym sęk, że zamawiając mniejszą ilość uridium dostaje się bardziej przydatne fanty.

Najdroższe są źle zbalansowane. Dlatego napisałem ten temat, bo one wymagają poprawki.

Słusznie.

Supa. :D

Ja tyż. :rolleyes:

Misiek77 lubi to.
  5. Misiek77

Misiek77 User

A propo da się zdobyć jakoś surgeona jeszcze czy nie? Kiedy prawdopodobnie będzie dostępny?

6. Poza płatnościami może tylko jako projekt do montowni kiedy dadzą. Do sklepu za uri raczej nie trafi.

Ale kto ich tam wie...

7. 2x 75k uri jest tylko o 1 zł droższe od 150k uri a efekt w uri jest taki sam :p . Co do oferty za 300zł. Czy jest jakiś szaleniec, który by ją kupił? :D :D

8. No tak, ale ta druga zawiera już Surgeona (o Herculesie nie wspomnę), więc jeżeli ktoś go jeszcze nie ma, to ta oferta jest dla tej osoby bardzo atrakcyjna.

Są ludzie, dla których wydanie 300zł to nie problem. Zwłaszcza jeśli ponad milion uri w MHH i z bonusem przy płatności kartą mogą z tego wyciągnąć. Ja na razie uri nie potrzebuję, ale gdyby w ofercie był Tartarus, to bym się skusił.

Ostatnie edytowanie: 27 sierpnia 2016
  9. MAJTEK

MAJTEK User

conan ty to bys chciał wszystko za darmo z tego co widze juz przestań ze tamto zle tamto dobrze gra to gra a ty sie musisz dostosowac szkoda ci 140 k uri wydac na tartarusa to widac ze masz duzo uri

10. Nie chcę wszystkiego za darmo, tylko zwracam uwagę na to co mi nie pasuje. Każdemu tutaj coś nie pasuje, a że można o tym tutaj napisać bo mamy do tego prawo, to piszę.

Podobno słucha się tutaj graczy, więc sobie marudzę.

Misiek77 lubi to.
  11. Kiedy w promocji będą CMy? Bo nie da się ich już zdobyć... :(

A co do promocji ze strony głównej... Jest mi to wszystko jedno, bo te tartarusy i tak golcem ubijam. #Wyjaśniony

12. Ja ubijam Tartarusy pchełką.
    Ale nie o to chodzi...

I proszę mi tu wątków czatowych nie poruszać, bo z kolei ten temat mnie nie interesuje.

13. Tak z ciekawości co ma na celu Twój temat? :eek:

14. Surga można zdobyć z wrót na evencie Nagrody specjalne z wrót gdy jest pod jakimiś wrotami Zestaw niespodzianek dla goliatha ;)

A co do tematu... te prezenty za zakup uri nie są najgorsze. Gorzej jest jak ktoś chce kupić premke za sms, a takowa promocja pojawia się raz na Hmm... miesiąc lub dwa??
    Kupiłem ostatnio 5k uri smsem bo wyskoczyła mi taka promocja i myślałem, że się zresetuje po tym. Dostałem jeszcze gorszą, 30k uri za 27zł :/
    A promocji Brązowy pakiet premium za sms nie widzę od 3tyg :(

15. Pytanko. więc jeśli się skorzysta z oferty która nam wyskakuje to pojawi się nowa? :D

16. Na to wygląda ;)
    Tylko jak widać zmiany są chyba tylko na gorsze :(

17. A ja nie mam żadnych ofert nawet na uri i nie narzekam :p

18. 50% na kupno 5k uridium, pozdrawiam.

19. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.