Promocyjny pakiet premium za 7.99 PLN

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika bari[GOE], 21 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. STRONG

STRONG User

Zastanowiłbym się przed ponownym z tego korzystaniem. Z tego co zauważyłem w dziale płatności nastąpiły zmiany, całkowity brak opcji zapłaty SMS-em na stropie głównej płatności. Telefonem możemy zapłacić dopiero po wybraniu stosownej formy płatności, lecz operator także inny, zatem ... .
    Przetestowałbym, ale oferta premki za sms omija mnie szerokim łukiem :)

2. Żbiku ja od 2-3 lat nie dostałem premki za SMS. :D

3. Od 2010 roku pojawia mi sie ta sam oferta do zakupu 30 tys uridium. Dziwne że niby " losowo" pojawia sie taka sama od 7 lat. Złodziejstwo i tyle bo jeden musi wydać na miesiąc 23 zł na premke z druga osoba około 8 zł czyli prawie 1/3 tego.Śmiech na sali serio

4. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

mi dziś rabat na 90% dali, znaczy okienko wyskoczyło kuszące :)
    200 PLN za 1.500.000 urki :)
    jak myślicie, skorzystać, bo mam jeszcze 64 godziny pokusy :)

5. Panie, bierz Pan ! Pożycz od sąsiada, Stefczyka, babci albo Goździkowej i kupuj !

Ewentualnie zarżnij świnkę-skarbonkę, ale na litość Boską, skorzystaj !!

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  6. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

senk w tym oto, żem se obiecał, iż nigdy, ale to przenigdy poza premką nie dam im, ..............., żadnej kasy.
    ni-to przelewem, ni-to sms-kiem, ani-ani :)
    jeno sqrczybysie kuuuuuszą, że łomatko z takim przelicznikiem, a zegar tik-tak, jakoś odlicza mi wstecz :(
    dodatkowo, po raz pierwszy widzę tego typu okno z przekierowaniem na płatności itp, stąd nie wiem, czy oferta od tzw. NICH, czy niedajboziulku robal jakiś łazi mi po kompie :)
    miło byłoby, gdyby jakiś ludź z ekipy dał głos, czy istnieje taka oferta, czy to robalek-podglądacz jaki :)

7. Oferta zawsze przekierowuje od razu do płatności.

Nie pamiętam tylko czy np. MHH działa na to. Wtedy to już w ogóle POKUSA by była, nieprawdaż ? :p

8. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

z tym przekierowaniem do płatności BugPointu, to tak trochę lipa, a tu tik-tak leci.
    przekierowanie owszem idzie, ale do jakiegoś pośrednika (oczywiście musisz podać kilka osobistych danych) na jego trzy konta bankowe :), pośrednik zobowiązuje się przekazać płatność dla BugPoint-u. jest jeszcze myk, który podają, że będą cyt. "próbowali" skontaktować się z BugPointem w celu zaksięgowania operacji. U mnie polonistka za te "próbowali" napierniczała linijką po łapie, żeby wybić słówko ze łba i pamięci mechanicznej ręki :). dlatego wzbudza u mnie wątpliwość oferta, tym bardziej, że jakoś nikt z tzw. ekipy nie dał jeszcze tu głosu, czy jest to oficjalna promocja.
    mało tego, nikt inny jeszcze nie dał tu głosu, że też taką supermegahiper promocję ma na 1,5 mln urki po cenie, jak za 150 tyś urki :)
    coś czuję, że muszę spakować plecak i wyruszyć na poszukiwania robala-podglądacza :)

9. Wiecie co Pany ? Wasze dywagacje są co najmniej nie na miejscu. :confused:

Grupa ludzi poświęciła dla nas życie, a wy zastanawiacie się czy skorzystać z takiej czy innej promocji... :oops:
    Mamy Weekend Portfeliusa i należałoby uszanować i docenić ich poświęcenie oraz oddanie chociaż w taki sposób.

Poza tym idą Święta. W BP też są ludzie, którzy mają rodziny i potrzeby. Skąd mają wziąć dla nich na wypłaty i premie za ich ciężką pracę 24/7/365 ? Pomyślcie nad tym i naprawdę kupcie te urkie, bo czasu coraz mniej. :(

kris0211. i D.A.R.E.K lubią to.
  10. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

za dopuszczenie w tej grze do masowego botowania i wywrócenia do góry nogami rankingów, przyzwolenia na oszustwa, wspomaganie, klikacze, autonamierzacze, bugi, lagi, permbany za oszustwa i odwieszanie tych banów bociarzom i oszustom (jakieś stopniowanie kar ???? - można kogoś zabić, czy tylko zabić trochę ?), nieudolność w wyłapywaniu i eliminacji oszustów mimo ewidentnych dowodów, zgłoszeń sugestii (tak, wiem, nie zajmujemy się pojedyńczymi przypadkami :)), odejście od głównej fabuły gry vide dopuszczenie do istnienia multiklanów itp, itd ..... można wymieniać i wymieniać tak do jutra.
    nie dam się skusić, choć kusząca oferta jest :)
    jako rzekłem, jedyny i jeszcze uzasadniony wydatek w tej grze, to premium.
    reszta, to marnotrawienie pieniędzy, ale kto komu broni je wydawać. jest to indywidualna sprawa każdego z nas. zatem ci, którym nie żal niech ślą przelewy, sms-ki, czy co tam jeszcze. bez was, może się zdarzyć, że za brak dochodu przymkną tą gierkę, w co oczywiście wątpię :) firma zarobi tak, czy siak, na tym, czy też innym :)

11. "Grzesznikom przebaczać, potrzebującym pomagać..." :rolleyes:

12. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.