Propozycje tematów jakie mają zostać otwarte na nowym forum.

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Brakuje mi na forum tematu w którym można by było wrzucać NIEOFICJALNE informacje dotyczące przyszłych aktualizacji związanych z grą.

2. Podpisuje się. Temat potrzebny i wydaje mi się, że cieszyłby się aktywnością

kris0211. i [~przemekx~] lubią to.
  3. no to może temacik skrzynki bonusowe ? coś dla zbieraczy :)

GreyberKox lubi to.
  4. gigamen

gigamen User

ktoś kiedyś napisał w jakimś dziale "...to nie jest dział pożal się boże..."
    można by zrobić co takiego. można by było tam się pożalić na np. kradzież aliena albo na pecha przy skrzyneczkach.

~~Angello~~~ i kris0211. lubią to.
  5. nie rozumiem twojej wypowiedzi, są propozycje to ja złożyłem propozycje i nie chodzi tutaj o ty aby skarżyć się na pecha podczas zbierania etc. tylko bardziej miałem na myśli żeby powstało miejsce gdzie mogą między sobą podyskutować osoby zbierające bo napewno można by się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.

6. gigamen

gigamen User

ja nie przerabiałem Twojego tematu. ja pisałem swój

7. aa no to znaczy że źle odebrałem twoją wypowiedź także przepraszam moja pomyłka

8. gigamen

gigamen User

spoko. każdy się myli

#NoD#[2Plus] lubi to.
  9. MOŻE BY TAK UTWORZYĆ TEMACIK DO POGADANEK NA TEMAT NOWEGO EVENTA ?

10. ™MOON™

™MOON™ User

Chciałbym "Aukcje Globalna Europa 1 i 2" jeśli można :)

11. Misiek77

Misiek77 User

Przydałby się taki temacik do pytania się po ile klikać w GG i jakich multiplikatorów używać.
    ;)

Ostatnie edytowanie: 6 września 2014
  12. Takie pytania można zadawać w >Koszty złożenia wrót<.

Jest temacik związany z aukcjami na innych serwerach tu >klik<.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnie edytowanie: 6 września 2014
  13. Misiek77

Misiek77 User

Przydałby się temacik w FAQ związany z rangą i kółeczkami i koronką :D
    bo nie każdy wie jak zdobyć kółeczka i koronkę :D
    ja wiem :D za kronosa jest koronka :cool:
    alfa, beta, gamma to dolne kółeczka a górne to epsilon, delta, zeta ;)

14. Przeciez jest taki temat

15. kris0211.

kris0211. User

I jeszcze odciążyłoby to moderatorów, bo nie musieliby wyszukiwać nieoficjalnych informacji w postach :) I na pewno mniej banów by było.

16. jazon161

jazon161 User

Mile by bylo podawanie ilu graczy i na jakim serwerze jest banowanych za urzywanie botow bo obecnie to tylko lakoniczne czy zdawkowe informacje sa

17. tomallo99

tomallo99 User

Może to nie jest propozycja nowego tematu (a nawet na pewno :p), ale nie wiedziałem, gdzie w lepszym miejscu mógłbym swoją proźbę umieścić. W każdym razie chodzi o to, żeby zaktualizować dział FAQ w sekcji efektów wizualnych profilu pilota, aby można było zobaczyć efekty również w 3D.

18. temat pet ze by zrobili kto go uwala jaki gracz ,jaka firma

19. TUROK

TUROK User

Hmm może informacje odnośnie wprowadzania nowych eventów, dodatków itd. takie na 2 tyg. przed wprowadzeniem.

20. tomallo99

tomallo99 User

Problem jest taki, że nikt oprócz twórców gry gdzieś tam na górze :rolleyes: o datach eventów nie wie. A poza tym mają to byc niespodzianki raczej :p