prośba o pomoc

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika bumbum555, 1 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bumbum555

bumbum555 User

Siemka, chciałabym poprosić kogoś o pomoc z serwera PL2. Mianowicie problem polega w tym, że nie można zalogować się na moje konto, a BP chce znać mój nick z gry oraz ID (którego logicznie nie podam gdy nie moge się zalogować). Nick to kozusia z różnymi symbolami, należe do klanu "Energy Team" w którym również jest gracz -HASHIDO-. Jeśli ktoś byłby tak miły i skopiował mój dokładny nick byłabym bardzo wdzięczna ;)

2. Zadam 2 proste pytania
    1. Czemu nie użyjesz funkcji przypomnienia nazwy i hasła, przecież to Twoje konto więc email do niego znasz.:rolleyes:

2. Wyszukałem ten klan na swoim koncie, bez problemu znalazłem nick, skoro zadałeś/łaś pytanie na forum strzelam że piszesz z innego/nowego konta. Pytanie brzmi dlaczego sam/sama nie możesz wyszukać klanu skoro nick jest podany w podstawowych informacjach o klanie (informacje te są widoczne dla każdego gracza).

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. bumbum555

bumbum555 User

1.Po kliknięciu "przypomnij hasło" dostaje wiadomość, wpisuje nowe hasło, później przychodzi mi mail z potwierdzeniem nowego hasła i tyle, dalej strona nie chce działać, a BP informuje mnie, że takie konto w ogóle nie istnieje. Tylko pytanie jak może nie istnieć skoro przychodzi mail oraz Ty możesz mnie wyszukać.
    2. Ponieważ z konta młodszego brata nie wyszukuje mi ani klanu ani mojej nazwy. Dlatego napisałam na forum z prośbą.

-gustaf- lubi to.
  4. No cóż, mam złe wieści.:rolleyes: Informacje których mi udzieliłaś mijają się z rzeczywistością. Z logów wynika, że konto jest aktywne i kilka minut temu ktoś na nim wykonał misję. Dodatkowo konto z którego piszesz tutaj na forum raczej nie należy do Twojego brata, nie mówiąc już o tym, że dopiero co zostało założone.

Nie mam zamiaru wnikać jaka jest prawda. Temat zamykam, nicku niestety nie mogę podać, gdyż nie mam pewności że rozmawiam z prawowitym właścicielem konta.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.