Prosimy o sygnaturki

Discussion in 'Od użytkowników dla użytkowników' started by BA_THOR, Dec 6, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Plis o sygne
    Nick: -={_Darude_}=-
    Serwer: PL1
    W lewym górnym rogu nazwa firmy czyli EARTH INDUSTRIES CORPORATION
    W prawym górnym rogu niebieska (zeby bylo widac) litera V w kólku (logo mojego klanu ktore bylo zajete) na dole (środek) nick a po prawo w dolnym rogu napis PL1

i jeszcze jedno: chce miec na srodku golca z najlepszym moim zdaniem dresem: sapphire KTORY bije wroga wege makaronem albo bialka

2. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Więc tak po pierwsze nie napisałeś jakie chcesz tło więc dałem pierwsze lepsze jakie wpadło mi w łapy, :p po drugie nie mam pojęcia jak wygląda logo twojego klanu więc improwizowałem z tym niebieskim V w kole. ;) Tak więc na obecną chwilę taka propozycja oczywiście tło napis, logo czy coś tam mogę zmienić:

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

3. gigamen

gigamen User

mam pytanie. zbieram na peta i czy ktoś mógłby "dorobić" do mojej sygny peta, żeby za tą vegą leciał i też tego mk bił? pet na obojętnie którym levlu ale najlepiej na 15 :p da się zrobić?

4. jest super! idealnie odwzorowales moje logo
    i jeszcze jedno: czy vega moze byc czerwona tak jak w poprzedniej sygnaturkce? wiesz czarna z plomieniami vega bedzie fajna
    fajnie tez jakbys dorobij P.E.T.a u mojego boku (nie mam ale niedlugo kupie)
    zeby mial duzo mechanizmów

nie za duzo prosze? plis i szacun

5. Witam,

Poprosiłbym o sygnaturkę:

Nick:
    CHALLENGER™

LvL:
    21

Klan:
    [Ł/O]

Firma:
    EIC

Mój główny statek to Spectrum (Goliath)

Tło poprosiłbym coś w stylu mapy 2-6, i w oddali cubikon (po prawej stronie), chciałbym aby mój statek wyglądał tak jakbym przeganiał jakiś inny statek z cubika)
    W lewym górnym rogu Firma EIC (logo) Oraz nick na dole Dużymi literami (po środku)
    Logo mojego klanu w prawym górnym rogu LINK do mojego logo klanu.

Oraz poprosiłbym aby mój statek wyglądał tak jakby strzelał z amunicji RSB do innego statku np: Vega lub aegis.

Pozdrawiam :)

6. Mruczek

Mruczek User

Mam nadzieję że mniej więcej o coś takiego Ci chodziło. ;)

7. A czy mógłbym poprosić o zmiane vegi na złota bo ta czerwona troche zlewa się z tłem i troszeczkę rozjaśnić tą sygnaturkę?

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Zrobione, jak coś jeszcze zmienić to daj znać ;)

W sumie da się zrobić, ale to nieładnie przerabiać sygnaturkę, którą zrobił ktoś inny :oops: więc mogę to zrobić jeśli autorka się zgodzi, a najlepiej poproś żeby sama to zrobiła. :)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Last edited: May 10, 2014
  9. Mruczek

Mruczek User

Nie mogłem usunąć starej vegi gdyż nie zapisywałem pliku do edycji. :/ Ale nakleiłem nową vege na starą. Widać tylko gdy się ktoś mocno przypatrzy. :)

10. gigamen

gigamen User

powtarzam prośbę: czy mógłby ktoś zrobić identyczną sygnature jak ta co mam, tylko żeby obok tej vegi był pet?

11. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Chcesz, żeby w avatarze znajdowało się dokładnie wszystko to samo co w sygnaturce, czy np. sam golec z PETem i nickiem wystarczy? Jeżeli to wszystko upchnie się do małego avatara to niewiele będzie widać :)

O coś takiego chodziło? :oops:

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Last edited: May 24, 2014
  12. Więc... Zmienię trochę zamówienie!!! Chcę żeby mój avatar wyglądał tak jak tu:
    Ale na dole (środek) napis -={_Darude_}=- a w lewym dolnym rogu napis PL1
    lewy górny róg może być też logo EIC :D

13. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Wyszło coś takiego jak coś poprawić to daj znać :):

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

14. gigamen

gigamen User

Mógłby mi ktoś zrobić avatara z saboteurem? W tle poproszę mgiełkę z pall

ok
    jednak nie chcę bo trochę brzydkie(bez obrazy). planuję zakup golca to poproszę pewnie o nową sygnę. sorka za zmianę zdania i stratę czasu

Last edited: May 27, 2014
  15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Luzik wiem, że jestem amatorem, ale dla mnie to rozrywka, a nie strata czasu. ;)
    Tak na szybko 2 propozycje, z podpisem i bez :):
    [​IMG] [​IMG]

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

16. gigamen

gigamen User

idealne! wezmę tego z podpisem :)
    ale... jedno pytanie:( jak się wstawia avatar?:confused::oops:

17. Profil, klik na avatar, ustaw i załaduj plik.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

18. gigamen

gigamen User

dzięki

19. Mógł bym prosić o sygnaturkę coś z Aegisem VRU nick i PL2 coś takiego