protokoly peta

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -ereziel123-, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mam pytanko jakie najlepiej i ile tych protokolow klasc do peta mam obecnie 10 miejsc mam 9 radarowych na 3 lvl i 1 protokol unikow czy polecicie jakies inne konfiguracje?

2. Zalezy co chcesz osiągnąć, nie ma "uniwersalnego sposobu" Ogólnie protokuł unikowy nie jest za dobry, zwlaszcza jak uzywasz kamikadze, pet czesto wariuje przez niego, jesli chodzi o radary, zasieg peta jest o wiele wiekszy, mowa tu o zbieraczach, można się pokusić o protokoły do bicia, czyli dodające siły sptrzału od peta, do tego komplet LF4 na pecie i zadaje on konkretne obrażenia.

3. no poczekam na inne opinie to jest to zeby isc w dmg :) a mi daleko do kompletu lf4 a co dopiero potem peta.kamikadze nie uzywam bo premki nie mam a i tak zadko peta odpalam.pozatym i tak ten protokol czasem ratuje peta przed zginieciem i utraty 350 uri :) radarowe sluza mi tylko do lokalizowania ice meteroidow ;d

4. To jeśli nie masz premki, nie uzywasz kamyka, oraz sam nie wiesz co chcesz od peta to o czym my tu rozmawiamy :(

5. mowilem ze sluzy mi do lokalizowania alienkow :)
    oraz do zbierania boxow np na pvp albo na kosmicznej :)
    ale zastanawiam sie nad protokolami wydobycia oplaci sie?

6. O ile nie masz profilu pilota pod zbieranie to nie, szkoda tracić uri na te protokoły, zysk będzie nie wiele większy.
    Gdybyś PP, 100% boster na skrzyneczki miał wtedy tak, zysk jest dość duży.

7. PsZemO.o

PsZemO.o User

ja na saprehedzie mam maks do zbierania boskow
    a na golcu maks na pvp i z bialej ciagnie do 13.700

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Jakie kupić protokoły to zależy od tego jak używasz PETa. Prawie wszystkie mają jakieś tam zastosowanie Do zbierania skrzynek na bitewnych najlepiej kupić tak ok. 3-5 radarowych, reszta wydobywcze, do bicia w alieny oczywiście alienowe(szczególnie jeśli nie masz premki i nie używasz kamikadze), do bicia statków laserowe, do robienia misji na ubery to najlepiej 12 radarowych, gdyż 4-5 to bardzo duża mapa, to samo jeśli chodzi o zbieranie palladium(chociaż tutaj nie muszą być wszystkie wystarczy tyle, żeby PET ciągle widział jakieś kamyki, a nie stał bezczynnie), do wysyłania dużych transportów ze skylabu czy zbierania surowców pod kubikami przydają się cargo, zwłaszcza, że nie są zbyt drogie, a sporo dają(już przy 8 protokołach ładownia powiększa się prawie dwukrotnie ;)). Co do reszty protokołów takich jak unikowe, ekonomiczne, osłonowe itp. nie jestem przekonany. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.