Protokuł radarowy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ●●●†ADMIRAL†●●●[PL], 3 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam codziennie zbieram palladium około 2tys na godzine i mam 2 radary do peta mam 200tys uri kupić radary za te uri bo codziennie zbieram palladium opłaca sie /? czy te radary cos dadzą w zbieraniu ??

2. Czempion

Czempion User

Tak, większe koszty paliwa ;)
    Dla mnie się nie opłaca, nie ma znaczącej różnicy

3. PsZemO.o

PsZemO.o User

pecik bedzie wuecej palil a za nim doleci do palki inny pet moze ja zebrac
    chyba ze zbierasz w nocy w czapce to mozesz kupic w tedy nie bedziesz musial wlatywac w mgle zeby zbieral

4. Adzeus

Adzeus User

Jeśli chodzi o zbieranie to podejrzewam że raczej nic bo im większy zasięg to nie oznacza wcale że pecik zbierze więcej :p Kolega ma racje że inne pety mogą go uprzedzić. Protokoły radarowe są najlepsze jeśli chodzi o poszukiwanie alienów lokalizatorem zwłaszcza na 4-5 ^^ oszczędza się dzięki temu mnóstwo czasu. Ale żeby mieć w miare widoczny efekt w zasięgu lokalizatora przynajmniej 6 radarowych trzeba mieć :p

5. lacosta

lacosta User

ja mam 4 protokoły radarowe i chce dojechać tak do 6-8 , właśnie u mnie bardzo szybko się teraz zbiera palke bo pet nie przestaje jej zbierać to znaczy nie wraca do statku i nie stoi bez powodu bo widzi palke która jest dalej.
    Nie przesadzajcie z tym paliwem każdy protokół więcej to tylko +2 jednostki paliwa które pet spala co wcale nie jest tak dużo, jak masz więcej protokołów radarowych to można myśleć o tych oszczędnościowych od jakiejśc ilości ogólnie protokołów opłaca się je zakładać :)

Wystarczy wszystko sobie obliczyć ;)

6. MrHazel

MrHazel User

Bardzo mnie dziwi co wy mowicie, mam 12 radarowek i jak kolega wyzej mowil pet wogole nie przylatuje do statku ciagle zbiera a paliwo ? nie jest to jakas wielka roznica w spalaniu w stosunku do tego o ile szybciej sie zbiera szyli o ile szybciej sie wrotka robi

7. lacosta

lacosta User

Mówiłem :)

8. Czempion

Czempion User

No cóż, ja cenie sobie urkę :D
    Kupiłem 3 takie mechanizmy i nie widze różnicy :p

9. lacosta

lacosta User

po 6 różniaca jest wielka ;)

10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User