Przecież ta gra zaraz padnie!!!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zeus_33, 11 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zeus_33

Zeus_33 User

Ja nie wiem czy ta gra jest jakaś inna czy coś..... swoista krew zalewa mnie już.... staje gra w miejscu non stop.. wyrzuca przy walce naprawiam się nie widać dronów nie widac formacji gracze stoją bez ruchu ja piedziele panowie może do pracy byście się zabrali!!!

ILE MOŻNA RAZY PISAĆ O TAKICH RZECZACH??? A WY NIC Z TYM NIE ROBICIE!!

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

ale wiesz, że programiści nie znają polskiego i tego nie czytają?
    problem zgłosiliśmy

3. Zeus_33

Zeus_33 User

hehe :D no to wypadało by żeby chociaż jedna osoba znała :D:) a nie tylko kase brać :) xd

ale przecież nie tylko polskie forum jest nie :)?

4. Cupak

Cupak User

Technologia w jakiej ta gra działa pasowała do DO z lat 2006-2012, teraz od 2012 powininen być już dawno pobieralny klient od kiedy jest "Reloaded". Aktualizacje powinny być robione 2 x w roku, a eventy dobrze przetestowane zanim wprowadzone do gry, ale ta gra jest zawsze w fazie Beta albo nawet Alfa.

KrzywsonTex i Legenda lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.