Przeglądarki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika arino12, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arino12

arino12 User

Witam, zaproponowano mi w którymś z tematów użycie przeglądarki Maxthon, która obsługuje flash'a starszej wersji, który nie ma problemu z pisaniem "ą" na czacie oraz mniej pobiera zasobów. Ale mam problem związany z graniem na tej przeglądarce... Co jakiś czas (nierówne czasy) wyskakuje błąd niejako niedziałającej wtyczki. Czy ktoś, kto również korzysta z tej przeglądarki napotkał ten problem i go rozwiązał ? Pozdrawiam

2. Ona jest dobra do tej gry, ale do pewnego momentu.

Zrezygnowałem z niej, kiedy zauważyłem że gdy pamięć sięgała u mnie 1000MB automatycznie restartowało się okno gry, bo właśnie wywalało flasha.

Przesiadłem się na Firefoksa - choć nie jest on również idealny - i mam z tym spokój.
    Tutaj przekroczenie 1000MB powoduje że gra traci płynność, ale przynajmniej nie wywala jej w nieoczekiwanym momencie.

3. LaserFire3

LaserFire3 User

Najlepiej by było jakby porzucili przeglądarki, albo wprowadzili alternatywę. Firefox działa, Chrome działa, wszystko działa ale nie tak dobrze jak powinno to działać na takim sprzęcie.

4. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

ja osobiście korzystam z Comodo Dragon. co prawda przepływu nie sprawdzam, ale nigdy nie wywaliło mi wtyczki na grze. jest to przeglądarko na silniku takim samym jak chrome, ale okrojona z niepotrzebnych dodatków.

5. arino12

arino12 User

Aktualnie korzystam teraz z Chrome, ale właśnie te dodatki obciążają pamięć operacyjną i szukam lepszego rozwiązania. Operę odrzuciłem ze względu na problemy z wtyczką, a też jestem "wygodnicki" i skusiłem się na Maxthon'a ze względu na brak problemów z czatem tj. literką "ą". Na Comodo nie ma tego problemu ?

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.