Blad przenosiny ekwipunku

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika D.A.R.E.K, 7 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

po użyciu opcji przenieś system , ekwipunek z jednego statku wycięło i przeniosło do magazynu, gdyż była różnica w slotach - rozumiem.
    władowałem sprzęt ręcznie do surgeona, bo inaczej się nie da - polatałem "złomem".
    ponownie użyłem opcji przeniesienia systemu by powrócić do ulubionego "złomu" i też wyposażenie wylądowało w magazynie (różnica slotów - rozumiem, trza ręcznie pakować), ale co ciekawe, wcięło równocześnie całe wyposażenie z venoma. statek jest pusty jak bębenek, a cały sprzęt widoczny w inwentarzu ogólnym, a nie jest dostępnym w inwentarzu do przełożenia z zakładki, w opcji hangar dla venoma.
    niemożliwej jest użycie tego wyposażenia, bo niby jak, skoro w zakładce inwentarz przy venomie nie jest widoczny ? za to w ogólnym inwentarzu mogę sobie "niewidoczny" sprzęt (lasery, osłony, itp. ) sprzedać :)
    ma ktoś ten problem, albo jak miał, to jak z nim sobie dał radę ?
    czy może muszę użyć opcji - wyprodukuj ticketa ?

2. Problem znajduje się w oficjalnych ogłoszeniach. A tu >link<
    Problem też dotknął inne statki (zniknął m.in zwykły goliath). Oznacza to, że gdy posiadałeś ten statek i miałeś na nim wyposażenie (bo przed aktualizacją właśnie tak było, to zniknęła Ci część wyposażenia w tym goliacie wraz z nim).

Co zrobić? Możesz pozmieniać "statki" tego goliata i innym "widmo" statków za pomocą ich "skórek". Jeżeli się nie uda to trzeba będzie poczekać na naprawę błędu :oops: Pisanie do supportu myślę, że nic nie da, bo w innym z oficjalnych ogłoszeń była mowa o skrypcie, gdzie dotyczy on całego serwera (serwerów), a nie "poszkodowanych" osób ;)

Przepraszamy za kłopoty :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

mimo wszystko ticka skrobnąłem do centrali dzisiaj w południe - przyjęli do relizacji :)
    statek po statku zacząłem przeszukiwać i o dziwo znalazłem przed chwilą "złom" ukryty pod golcem ze skórką razera (miałem go wcześniej) ale jako takiego razera nie mam w hangarze puki co :)
    z tego golca mogę "wyjąć" i "włożyć" (mhihi -jakby to nie brzmiało :)) jest więc światełko w tunelu tego bałaganu, zatem można zakluczyć :)

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

To kłódeczka :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.