Przerywanie ataku w PvP

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Blackjack, 7 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Blackjack

Blackjack User

Zaczyna mnie to już trochę irytować.
    Dlaczego atak PvP zostaje przerywany po pierwszej-drugiej salwie?
    Cel pozostaje zaznaczony, ale statek nie strzela.
    Ponowne naciśnięcie Ctrl powoduje oddanie jednego strzału i ... to wszystko.
    W tym czasie zaatakowany strzela cały czas.

I nie gram na Chromie, tylko na Firefoksie, więc problem z flashem raczej nie ma tu nic do rzeczy.

2. arino12

arino12 User

Hmm... wnioskując po Twojej wypowiedzi poradziłbym Ci wykonanie następujących czynności:

1. Usunięcie ręcznie historii przeglądania oraz ciasteczek z przeglądarki
    2. sprawdzenie aktualnej wersji Flasha (i ewentualne zainstalowanie UWAGA starszej wersji)
    3. Wypróbowanie gry w przeglądarce Opera
    4. Wypróbowanie gry w Internet Explorer (to wypróbowanie proszę, potraktuj jako próbę działania gry, a nie stałe korzystanie :p )

3. Blackjack

Blackjack User

Po każdej sesji CCleaner czyści mi wszystko. Co jakiś czas sam sprawdzam to ręcznie.
    Od zawsze bawiłem się na Firefox-ie.
    Obecnie 44.0.1
    Flash - 20.0.0.306

Nie jestem graczem ofensywnym.
    Ataki podejmuję sporadycznie i jestem trochę zniesmaczony tym, że poświęcając czas na udoskonalanie statku np. 31pp, poziomu dronów i calej reszty - nie jestem w stanie ocenić sensu tych zabiegów.
    Od czasu zimowego eventu nie udało mi się zniszczyć większości zaatakowanych i to -chyba- z tego właśnie powodu.

4. SλώczγK

SλώczγK User

a trudno atakować cyframi? masz białke to lej cyfrą 4 nie wiem czy ktoś jeszcze używa do ataku ctrl :p

5. BARTEZ

BARTEZ User

Właśnie, może Twój CTRL jest uszkodzony albo zbyt czuły (i nie chodzi tu o kochanie) i naciskając go raz, on daje dwa razy, tzn. reaguje podwójnie :rolleyes:

6. Blackjack

Blackjack User

I to jest zagadnienie godne rozważenia. :)
    Sprawdzę Wasze porady w praktyce.
    Dzięki.

Tylko tak mi się wydaje, że skoro bijąc alieny ten problem nie występuje, to czy klawisz ataku ma takie znaczenie?

7. mieszasz bialke z rsb czesto ? ? czy masz mozliwosc ataku wlaczona podczas zmiany amunicji ??

8. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, kłódka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.