Przybliżenie !!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ˙·٠●★•яэηנι•★●٠·˙, 23 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam po dzisiejszym resecie serwerów jest bardzo mocne przybliżenie ! Nie da się patrzeć normalnie na to ! lepiej było tak jak było a nie teraz ledwo widać na kliencie 1 skrzynke a reszte sb szukac trzeba 20 min. no bp bez przesady naprawde

2. JHM076

JHM076 User

Także mam pytanie czy tak już zostanie bo jest masakra .Czy to tylko chwilowe usterki w tej grze?

3. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Przecież widok można przybliżać/oddalać rolką od myszki lub klawiszami "+" i "-" na klawiaturze numerycznej :)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

4. kicia29*

kicia29* User

Drizzt, ale do wczoraj ja także miałem taki problem, można przybliżać i oddalać, ale nie zrozumiałeś o co chodzi. Chodziło o to, że statek był powiekszony, a mapka zmniejszona do tego stopnia, że wyglądało to tak jakby przybliżyło się statek o połowę, przez co była mniejsza widoczność na mapie i wg przeszkadzało to w grze, ale naprawili to już.

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Problem naprawiony więc myślę, że mogę zamknąć ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.