Przycisk START

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika .-=V8=-., 26 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .-=V8=-.

.-=V8=-. User

witam,
    ma ktoś jakis pomysł na rozwiązanie problemu z tym przyciskiem? mianowicie pasek ładuje się calkiem normalnie ale nie robi się zielony i nie mam mozliwości wejścia na mapę.
    Z góry dzieki za propozycje

2. =Aspazja=

=Aspazja= User

Nie jesteś sam z tym problemem. Po wczorajszej aktualizacji klienta gry , ja i kilkoro moich znajomych mamy to samo. Cóż, BP robi, co może, aby jego wierni gracze sami zrezygnowali.

3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem zgłoszony do programistów.

4. Cupak

Cupak User

mi się zrobił zamiast zielonego to czerwony o_O widzę że gra osiągnęła standardy domowego serwera prowadzonego przez nastolatków.

B*A*S*I*O*R i -dshh14- lubią to.
  5. Od paru dni mam ten sam problem,żółty start i zgrzytanie zębami.Oprócz tego bugi,gra się zacina,zdarza się że wczasie walki wylogowóje mnie aż na pulpit.

6. Dokładnie to samo ta gra to już nie dno bo od dna można się odbić,ale głebokie bagno które wciąga coraz głębiej:eek::(:(:(

MarioBro2020 lubi to.
  7. Cupak

Cupak User

myślałem że już nic nie uratuje tej strasznej sytuacji, a tu proszę premka na dwa tygodnie i 50 energii do wrót i jak jak tu nie kochać tej gry :rolleyes:

**Perun** lubi to.
  8. u mnie to samo od ostatniej aktualizacji i dalej stoi porażka już kilka dni

9. Cupak

Cupak User

wyczyść ciasteczka, na ang. forum ktoś napisał że po 10 krotnym czyszczeniu aż w na statku było już naprawdę czysto gra ruszyła :eek:

10. -dshh14-

-dshh14- User

miałem kiedyś podobny problem pomogło mi ponowne pobranie klienta pasek start ładował się do polowy i stawal

11. Prunier

Prunier User

Znam rozwiazanie problemu, po aktualizacji nie mogłem się zalogowac przez pare dni, odinstalowałem klienta, wyczyściłem pamięć podręczną i nic nie dało. Nalezy całkowicie usunąć postać z klienta i na nowo wpisać login i hasło. U mnie zdało egzamin i pojawił sie przycisk start. Zalogowało bez problemu ;)

12. Mi pomogło w ustawieniach przeglądarki jest Wyczyść Pamięć Podręczną zrobiłem 3 razy i start ruszył