Przywrócenie starych misji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika XHudsoNX, 19 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za przywróceniem starych misji ?

1. Tak !

84,0%
  2. Nie !

6,0%
  3. Obojętne mi to jest.

10,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -gustaf-

-gustaf- User

Z duza czescia sie zgodze co napisales a szczegolnie z tymi wielo-zadaniowymi misjami.Niektorzy moze nie maja mozliwosci albo nie lubia klepac tych tasiemcow w wielkich grupach.Ciekaw jestem gdyby istniala alternatywa wyboru jednej z dwoch misji , takiej dla grupy na kilkaset uberow i bossow oraz rozbudowanej skladajacej sie z kilku zadan ktora mozna robic w pojedynke to na ktora stawialiby w wiekszosci gracze.Obecnie zblizam sie do konca tych misji nie liczac tasiemcow z uberami i bezsensownych z cytadelami i jak napisales ze ciekawosc spada z ich poziomem to wlasnie niedlugo spadnie do zera bo powyzej poziomu dwudziestego jest juz tylko "czarna dziura"

2. Postrach ,ale ze skrzynek Cargo

3. Zumir

Zumir User

W nowych misjach zbiera się surowce również ze statków, ale mapa x3-x4 minimum

4. __ORRCO__

__ORRCO__ User

Jaja to są ale w misjach na 20p. mam np. ubić 800 Baracud lub 10 Cubików i 2 000 protów lub po 750 Anhilatorków i "Rybek" i jeszcze np. 1000 UberMordonów + 2000 UberSaimonów za.... słabnąć można a i czasem zasnąć na kompie. Rok prawie walenia za 300 ml PD i uwaga !!! 40.000 poważki tyle co za wrota alfa. Rok bez życiorysu !!! :)

Najlepsze obecnie są misje !!! na ubicie statków których już nie ma w sprzedaży lub nikt ich nie kupuje, a brak wykonania takiej misji blokuje otwarcie innej !!! kto to wymyśla ?

Posty połączyłam. Proszę pamiętać o opcji "edytuj".

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 kwietnia 2015
  5. Zumir

Zumir User

Bo się spocisz, raz piszesz że misje są śmieszne a raz że chcesz je robić, zdecyduj się.

Fakt, ciężko odszukać niektóre statki ale po akceptacji misji nie trzeba jej od razu robić, można przyjąć i po jakimś czasie sama się zrobi

6. Ale mi chodziło o prometium ze skrzynek Cargo po streunerach i lordakiach.

Ale za wrota Alfa jest 100,000 poważania a nie 40,000 jak napisałeś.:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 maja 2015
  7. Skoro i tak mamy 4 rodzaje Misji (wyzwania,specjalne itd) to mogli by dodać kolejny rodzaj czyli te stare;P

Czempion i kris0211. lubią to.
  8. No mogli,ale nie dadzą to lenie patentowane:mad:!

9. Czempion

Czempion User

Powiem jeszcze o jednej rzeczy, która była dobra w starych misjach. Opierały się jeszcze na wcześniejszych. Obecnie, misje ze Streunerami są na 3, 4 levelu i już do nich nie wrócimy. 5, 6 po powiedzmy saimony, sibelony i jak zrobimy wszystko, to w dalszych misjach ich już nie będzie. Nowy poziom, to nowe mapy, nowe alieny i misje przystosowane do tych alienów. A w starych to już co innego. Mamy misje wracające do streunerów jak chyba najlepsza z misji: "Tour de [coś tam :D]" opierająca się na zniszczeniu każdego aliena po kilka razy z map x-1 - x-8. Potem "BossBoss" - zniszczenie każdego bossa.
    Był cały zbiór misji zniszczenia danego aliena. Były misje jak: "Krystallony atakują 1", potem "Krystallony atakuja 2" i od razu było wiadomo, że to z serii zniszczenia krystallonów. Obecnie nie da opcji domyśleć się po tytule o co chodzi i ciężko wgl się połapać z tymi misjami.
    Kolejna rzecz wracająca do wcześniejszych argumentów. Nowe misje oparte są na pewnej drodze. Najpierw streunery, potem x-2, przelecimy x-3 - x-4 i rozwalimy kilka alienów, potem na x-5, x-6, x-7 i tu porozwalaj trochę tego, na chwile na x-8, by Streunery porozwalać (a z nimi to tylko 2 misje kolejne pamiętam). Brawo, jesteś gotowy na 4-5. Tak więc kręć z kilka uberów. Potem piraci. Jak już tam spraw załatwisz to chodź na LoW, coś się tam załatwi. Następnie wejdź na Zete, też tam możesz się pobawić. I najlepsze zakończenie: 1000 Protów, 1000 Uberów itp. Wszystko jest po kolei. W starych misjach były te, które były od 5 poziomu, a byłem w stanie je wykonać na 15 lvl. Dla mnie już lepiej wracać do starych misji, niż robić po kolei te, które są dostosowane do naszych możliwości. Chciałbym sam decydować, co mogę a co nie jestem w stanie.

kris0211. lubi to.
  10. kris0211.

kris0211. User

Dokładnie, pamiętam te misje. Teraz są w Wyzwaniach, ale nagród z nich nie ma.

PS Ta misja to "Tour de Force"

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.