PSC

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika purgeanarchy, 17 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Siema,mam takie pytanie czy jest taka możliwość cofnięcia kupna premium za PSC bo kupiłem na nie ten serwer.To jest wina BP bo jak był Serwer testowy to ja się wylogowałem z niego a jak on się skończył to mnie zalogowało na pl1 a ja gram na pl3 i nie zauważyłem ,że to jest pl1 bo kupiłem tą premke jak była zniżka na stronie głównej 66% taniej.

Drugie moje pytanie czemu na testowym mam tylko 1 500 000 urki.Kiedyś jak grałem na testowym to miałem 50 000 000 urki.

2. W takich sprawach tylko do supportu. Oni mogą Ci pomóc.
    Serwer testowy służy do beta testów nowości wprowadzanych do gry. Ilość uridium jest zależna kiedy wejdziesz na konto po raz pierwszy, gdy serwer ponowny raz wystartuje.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.