Puchar Uniwersum 2018 - Pytania

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Kpt.Pirce, 14 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Puchar Uniwersum 2018
    1. Pytanie - kiedy start?

Bo ten podany w kalendarzu i na forum nie zaiskrzył.

"Czas trwania akcji specjalnej (obowiązuje czas serwera): godz. 10.00 14 czerwca – 23.59 15 lipca"

2. Podpinam się pod pytanie a i czy tylko ja nie mogę się zalogować do gry ładuje się i ładuje i nic

3. Na FB było napisane, że od 16 GTW+

4. Też nie mam możliwości zalogowania się na mapę.

5. Nojnaz

Nojnaz User

U mnie wszystko w porządku. Normalnie mogę wejść na mapę

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowni Gracze,

Event rozpoczął się punktualnie, a wraz z nim został aktywowany bonus za zalogowanie się. Sam event będzie rozgrywany wczasie trwania Kosmicznej Piłki. Pierwsza akcja piłki rozpocznie się o godzinie 17 i będzie aktywna w czasie trwania meczów rozgrywanych na Mistrzowstach Świata. Informacja o tym, w których godzinach będzie rozgrywana piłka pojawi się w Naszym Kalendarzu. Problem z logowaniem został przekazany wyżej. ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. Thengel

Thengel User

Witam wszystkich :D
    Czy znajdę na forum opis misji które są w trakcie eventu? Przede wszystkim chodzi mi o ich powtarzalność oraz czy na danym etapie rozgrywek będą się zmieniały czy też nie.:D

8. Witam. Co daje "efekt szału" ??

9. SuSzAk

SuSzAk User

A ja mam pytanie dotyczące resetu paska postępu, w FAQ jest napisane, że za 5k urki mamy możliwość zresetowania go, natomiast nigdzie nie znalazłem tej opcji. Gdzie tego szukać?

Thengel lubi to.
  10. Ten event to totalna klapa :p nigdy nie było chyba jeszcze takiego badziewnego eventu :p wyskakuje 5,6 skrzynek mogli lepiej sie postarac:p nagrody tak samo totalna lipa :p za tę rekopmensate powinni dawać wieksze nagrody a nie :p

11. jak zwykle event dla cwaniaczków i oszustów i dla leniwych bo program za nich namierzy.

12. Witam, mam pytanie, w którym miejscu znajduje się :"okno punktów postępów", bo nigdzie go nie mogę znaleźć? oczywiście dotyczące tej akcji specjalnej.

13. Thengel

Thengel User

Zakładka na pasku, w oknie gry tuż przy zagiętej przestrzeni:)

14. Thengel

Thengel User

Podbijam pytanie, ktoś pomoże? MOD?

15. kuba33333

kuba33333 User

Jak wypełnisz całe okienko do 50k to masz możliwość zresetowania, przycisk "Zbierz" zamienia się na "Zresetuj" i kosz takiego zabiegu to 5000 uridium. Wcześniej nie ma takiej możliwości.

16. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Szanowni gracze

Pozwoliłem sobie usunąć Wasze posty, ponieważ nie były one związane z tematem. Jeśli chcecie prowadzić takie rozmowy zapraszam do tematu luźne gadki w kąciku mówców.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

17. .Obelix.70

.Obelix.70 User

A tak na marginesie to da się zebrać 50k pkt bez grania w piłkę? Bo u mnie misje bez zbierania skrzynek się skończyły po indoktrynolu. Z tego co czytam zresetować się da dopiero po zrobieniu wszystkiego, ale na moim serwerze do skrzynek nie sposób się dopchać, zestrzelenie 150 graczy na 4-4 też mi wygląda na fantasy... Czyli, że się nie da? :-( Jeszcze żeby ta piłka była całą dobę, bo może jednak te koksy
    kiedyś śpią, ale tak to Mission Impossible. :-(
    Swoją drogą w FAQ do eventu jest napisane: "Zdobywaj punkty postępu w nowym, pełnym zniszczenia trybie kosmicznej piłki, lub w bardzo lukratywnym wątku fabularnym." A w praktyce to "lub" i tak wymaga grania piłkę...

18. to dziwne u mnie cały czas co dziennie są te na szkody plus jakieś nowe na surowce indokrynol odebrany juz jakies trzy dni temu

19. .Obelix.70

.Obelix.70 User

OK, wszystko jasne. Następnego dnia odnowiły mi się misje na bicie alienków, czyli w kilka dni, ale da się zebrać punkty bez tracenia nerwów na piłce.

20. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.