Punkty Rangi

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika robaczankkk, 1 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Opłacalność wbijania rangi

1. PVE

0 głos(ów)
    0,0%
  2. PVP

25,0%
  3. Inne (Hades też)

75,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jaki jest najlepszy sposób wbijania PR? Oczywiście, nie licząc Hadesa, bo w tym momencie, nie mam tyle urki, że je klepać, a palki też nie mogę zbierać cały dzień, bo mam dużo misji, w związku z wbiciem 20lvl.
    Ranga by wyskoczyła lepiej za graczy, czy alienki?
    Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

2. Adalon

Adalon User

Rób misje aby wbić 21 lvl potem rób te nowe misje (szczególnie tą na 17500 Saboterów) aby odblokować 100 nowych misji.
    Za te nowe misje są bardzo duże nagrody w PD i poważce i ranga leci szybko w górę.
    Możesz też robić nowe misje na mapach BL - po pierwszych chyba 30 misjach na lasery urkę i ammo następne są na PD i poważkę.

3. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    Jeśli chcesz efektywnie wbijać rangę proponuję w tygodniu bić alienki (oczywiście na bosterkach na PD i poważanie) a w niedziele zarobione uridium przeznaczyć na hadesy. Ponad to misje, misje i jeszcze raz misje.
    W sobotę możesz spróbować zrobić kilka kuiperów. Miewałem kilka sytuacji że udało się wyjść dość dużo na +.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.