pusching

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ICEMAN®Λ†S, 16 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. słyszałem że wojny sie nie liczą do puschingu. proszę o dokładne opisanie na czym to polega bo nie chciał bym zostać ukarany za takie cos.

2. czy jak mam mieszany klan i jestem z eic a wojny mam na mmo to też można dostac pusching za ubijanie wojny która jest na firmie mmo ??

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2015
  2. PsZemO.o

PsZemO.o User

Tez juz pisalem do pomocy w tej sprawie poniewaz klikajacych graczy z wojny ubijalem po 40 razy i raz dostalem odpowiedz ze w wojny sie nie wtracaja a potem ze pushing to pushin wiec do terazz nie wiem jak to jest

3. Na dwoje babka wróżyła. :D

Te ich skrypty dziwnie działają (pewnie też pełno bugów w nich) i nigdy nic nie wiadomo.

Ja dostałem kiedyś za ubijanie P.E.T.-ów botom i były to same wojny.

4. PsZemO.o

PsZemO.o User

Z tym pushingiem jak wszedl dzilal potem cos pozmieniali a teraz zaostrzyli sktypt od infekcjii jezeli chodzi o konta powiazane z soba

5. Powiem ci tak też jestem w klanie mieszanym i mamy wojny z różnymi firmami i jest normalnie pushing za obca firme gdzie masz wojne... Ale jest to bez sensu, bo to było kiedyś tak jak się nie miało misji na dany statek a miało sie wojne moża było go bić ile się chce (poprostu tępić wojne) a teraz normalnie bany leca chociaż jest ten limit gdzie mniej PD i poważki otrzymujesz. Nie miało być wtedy banów jak sie już nic nie otrzymuje (jeśli wojna była), bo jeśli masz już zero PD i poważki a on Cb bije to nie możesz go bić bo możesz bana dostać, ale i tak nic już z tego nie masz bo do rankingu ani do rangi się to nie wlicza potem a lecą za to bany[...]

6. Jeśli Cię nikt nie zgłosi to ban Cię ominie. :D To też zależy od tego czy nie jesteś wrogiem naszej polskiej ekipy. Pierwsze słyszę o tym, że za pushing banuje skrypt, bo zawsze kiedy jest jakieś podejrzenie, to każą podawać nicki graczy i wysyłać do pomocy technicznej.
    Z tego co napisane jest w jednym z wątków o zmianach dotyczących zmniejszającej się ilości PD i poważania za ubicie statków, dość jasno napisali, że pushing został zniesiony, a zanikające z czasem punkty za zniszczenie statku mają ten pushing zastąpić. Pisałam kiedyś też do pomocy technicznej z pytaniem czy jeśli dwa konta nie będą ze sobą wcale powiązane to czy też mogą dać bana tylko na podstawie dużej ilości ubić i niestety odpisali, że same ubicia wystarczą. Trochę chora sytuacja, bo skoro bany za pushing idą po sprawdzeniu, to okoliczności tego bicia też powinny mieć znaczenie. Ostatnio jeden gracz całą noc przeszkadzał mi w biciu kubików, pękał co chwilę jak podlatywał aż założył pchełkę i zapytał kto bardziej odczuje stratę konta, kiedy dostaniemy bana za pushing. Na szczęście znalazło się kilku chętnych do bicia go, ale zapewne w innym wypadku dostałabym też bana za bicie go, mimo że nawet jego pisanie na czacie byłoby dowodem na to, że celowo daje się ubijać.

│†│CΘNΔN│†│PL│, a właściciele tych petów też dostali bana czy tylko Ty? Słyszałam, że ban za bicie petów nie idzie w dwie strony tak jak za bicie statków.

7. PsZemO.o

PsZemO.o User

gdzies pisali o tym skrypcie bo jak byla infekcja ludzie sie skarzyli ze robia misjie na drugich kontach sobie

8. Nie tyle robili misje, co podkładali sobie swoje konta żeby wbić ranking. U nas chyba z trzy osoby tak robiły i i tak dostały dresy, wiele osób widziało nicki kont, które sobie podkładał typ z pierwszego miejsca, ale cóż, najwyraźniej nikogo to nie interesowało. Więc pozdrawiam ten skrypt. xD

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.