Pushing

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ArtenisS, 8 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ArtenisS

ArtenisS User

mogl bi mi ktos wytlumaczyc co podchodzi pod ta kategorie bo slyszalem ze jak ktos zabardzo sie na tobie wyzywa tzn xx raz cie zabija neda ci nawet z bazy wyleciec to mozna do spuportu na kolesia

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Jak ktoś bije ciągle te same konto to może dostać kare... a właściwie oba konta - jedno za podstawianie się a drugie za bicie podstawionego konta :rolleyes:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. ooMarloo

ooMarloo User

Prosze ludzi w bład nie wprowadzac. Ja dostarczylem do suportu firm jak koles ubija swoje konta i kary nie dostal.

4. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

To weź jeszcze poprawke na cierpliwość i ilość tych ubić... :p Zakładam, że wiesz o tym, że dla BP film może być najwyżej sugestią a nie dowodem i jeśli film pokazuje łamanie OWH a w logach tego nie widać (kilka ubić zamiast dzisiątek albo setek jak w pushingu) no to niestety niewiele da się zdziałać :(
    Chociaż z drugiej strony, patrząc od strony padającego czasem widać pushing i leci kara. :D

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

5. ooMarloo

ooMarloo User

Widzialem go codziennie przez klika dni ubijajac swoje konta vegi potem goliaty nawet nicki mial prawie takie same bo kontem powiedzmy rychu ubijal konta rychu1 rychu2
    To do pushingu dochodzi multiacc i dalej nikt nic z tym nie zrobil.
    I tak film mial byc sugestia zeby sprawdzic jego dziennik, a jezeli nic w nim nie znalezliscie to slabo szukacie bo ja wiem co widzialem a dowodem jest nagranie.

6. Nie każdego jest im na rękę zbanować, dlatego często czyta się, że polski support nie może nałożyć kary, a czasami są wyjątki i bez większego szumu ktoś znika z rankingu - tak to wygląda u nas.

ooMarloo lubi to.
  7. ArtenisS

ArtenisS User

ale oczym wy gadacie ze ktos se tam robi 2 kąta i je zabija inna bajka jest jak ktos stanie ci pod baza i cie gankuje ze niemozesz z wlasnej bazy wyleciec wiec to jest czyste nekanie a nawet w naszym dziwnym polskim prawie nenka jest karalne ja niemowie zeby go zbanowac ale jest duzo prostrze wyjscie na mapach bazowych kazdej firmy zrobic ze czlonkowie tej samej firmy dostaja buffa 50% do ataku z innymi graczami a przeciwnicy jak wlatuja na mape bazowa danej firmy dostaja debuffa - 50% atak szybkosc oslona zycie proste rozwiazanie bez dziwnych dochodzen i tym podobnych

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2015
  8. rych4

rych4 User

a pytanie mam do ciebie , czy w związku z takim działaniem poniosłeś jakieś straty , czy spadłeś w rankingu , może uri znikło ci z konta , nie dostałeś nagrody za misje czy może nie udało ci się skrzynki bonusowej podnieść bo cię ktoś uprzedził. BP wprowadziło obniżanie nagrody za ciągłe ubijanie tego samego statku czyli przychodzi taki moment że niema za to ani poważki ani PD . Więc o co tyle krzyku, jeżeli nie wiesz po co robi się takie rzeczy ty wynika z tego że zbyt krótko grasz w tę grę.
    Co do , jak to ujołeś "multiacc" myślę że 80-90% graczy posiada przynajmniej 2 konta , 1 główne i 2 do 5 lve. żeby patrzeć gdzie znajduje się obcy statek na x-1 , podejrzewam że sam takiego używasz żeby namierzać obcych na dolnej bazówce .

9. I co może jeszcze 15 mln uri do tych bosterów 50% dorzucimy, żeby każdy sobie mógł konto zrobić i walczyć z mocniejszymi? Albo, żeby każdy miał strefę ochronną i sam decydował kiedy ma być aktywna a kiedy nie? Jak nie dajesz rady to może nie jest gra dla ciebie. A tak po za tym to jak koleś nie daje Ci wylecieć z bazówki to co za problem użyć skokówki i polecieć na inną mapę? Albo w ostateczności wylogować się na kilkanaście minut i poczekać aż mu się znudzi i poleci?

kris0211. lubi to.
  10. ArtenisS

ArtenisS User

A kto tu mowi o uri ??? placzesz bo niebedziesz mogl sie wyzywac na innych graczach pozatym pomysl dalem na szybkiego nikt mi placa za to zebym wymyslal pomysly .

11. ooMarloo

ooMarloo User

"Multiaccounting, czyli użytkowanie więcej niż jednego konta w grze przez tego samego gracza, jest dozwolony tylko w przypadku udzielenia jednoznacznej zgody przez zarząd danej gry.
    Gra DarkOrbit umożliwia z zasady korzystanie z więcej niż jednego konta na tym samym serwerze, pod warunkiem, że pomiędzy kontami nie mają miejsca żadne interakcje. Naruszenie tej zasady grozi utratą wszystkich kont. "

"Pushing jest zabroniony we wszystkich naszych grach. Jako pushing rozumiana jest interakcja dwóch lub więcej kont w grze w celu uzyskania wszelkiego rodzaju korzyści dla przynajmniej jednego z tych kont. Pushing dotyczy przy tym zarówno kont w grze, które są używane przez jednego i tego samego użytkownika, jak też kont, używanych przez rozmaitych graczy. Zarząd gry zastrzega sobie prawo do decydowania, czy mające miejsce pomiędzy dwoma kontami interakcje będą traktowane jako pushing. "

I ty jeszcze bezczelnie bedziesz na forum psial ze nic sie nie stalo i ze to normane

I tak poniosłem w zwiazku z tym straty powniewaz jak ja mam rywalizowac w rankingu z oszustem takim jak ty? skoro ubijasz caly czas swoje konta. Ja zeby kogos ubic to musze polatac, zmarnowac ammo, pasc kilka razy. A TY logujesz swoje konta i trzaskasz je po kojeli.

12. rych4

rych4 User

jeżeli tobie chodzi tylko o rankig to bardzo ale to bardzo ci współczuje . Do zobaczenia na mapach bo nie odpowiedziałeś czy masz 2 konto :p. Dla mnie to jest tylko i wyłącznie zabawa , dobrze się bawię a jak zabiorą mi zabawki to trudno . Na pewno w rankingu nie skoczysz . Tak się gra jak BP pozwala . Nara :pPP

13. SλώczγK

SλώczγK User

no po takiej wypowiedzi mam nadzieje że ktoś z Administracji prześwietli Twoje konta bo to co napisałeś sugeruje że robisz to nostop i to bez karnie :rolleyes:

14. A ja tam lubię zabawki. Bez różnicy czy pluszowe, betonowe czy ceber głupstwa. Tak samo gracze, admini, jackpot i konkursy są tak uczciwe że powinniśmy po prostu żyć w zgodzie a kto więcej lub mniej zyska to już prawo natury nie równo dzieli nas. Jak ktoś ma talent to nawet flaksem bałaganu narobi a i konto szybko napakuje w siłę.

15. SλώczγK

SλώczγK User

wiesz jak tak z dnia na dzień patrze na tą gre i co się na niej dzieje to masz racje nie warto być uczciwym bo w żaden sposób tutaj to nie jest wynagradzane a napisz jeszcze na czacie kto na czym lata to sama dostaniesz bana jak ja na 30 dni haah to jest śmieszne a zarazem tragiczne czas zmienić podejście do tej gry.

16. jak podasz nazwe bota to normalne bo jednocześnie go reklamujesz i gracz od razu sobie myśli:
    Ach skoro ten bot jest taki dobry, że on tak nabił konto i dalej lata to zaraz go sobie zdobędę i tanim kosztem bez wysiłku zrobię sobie takie samo. I bach zrobiłeś reklame na przykładzie kogoś zachęcającą do bocenia. Z tego co pamiętam kiedyś za to perm bany szły.

17. SλώczγK

SλώczγK User

akurat nie pisałem o bocie a o pewnym programie tzw łapaczu niewidek bez którego gracze z TOP 30 nie wylatują na mape heh a i tak nawet nie wiem czy napisałem nazwe tego programu poprostu napisałem po angielsku pewne słowo i chyba to była nazwa programu bo ban na 30 dni na czat poszedł :rolleyes:

18. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.