Pusty serwer

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SMOrc75, 24 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOrc75

SMOrc75 User

Elo.

W Darkorbit grałem z wieloma przerwami od 2012 roku. Widząc postępujący upadek gry oraz wkurzony na padanie na jeden/dwa strzały, przestałem grać koło początku 2016 roku.

Po paru miesiącach postanowiłem powrócić i zacząć od nowa. Tyle że postawiłem sobie pewien (może dziwny) cel: nie walczyć z innymi graczami.

Czy jest jakiś serwer (anglojęzyczny lub polski), który jest serwerem praktycznie wymarłym? Wiem, że granie w grupach i walki z innymi graczami to sedno tej gry, ale nie mam zamiaru się wkurzać na to, co rok temu. Chcę spokojnie w weekendy sobie polatać, porozwalać trochę alienów, na własny sposób. Pomożecie?

Pozdro,
    SMOrc

2. TUROK

TUROK User

Spokojnie za 2 lata będzie pusto na mapach.

3. SMOrc75

SMOrc75 User

Nie mam zamiaru czekać 2 lata. Po tym czasie uznam, że ta gra stoczyła się na dno (teraz kurczowo trzyma się brzegu). A teraz chciałbym sobie pograć na serwerze bez golców walących 150k na hita przy mieszaniu ammo.

Pozdro,
    SMOrc

4. W takim razie zapraszamy na serwery skandynawskie :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jak na takie wymagania to tylko Global Ameryka 4 :D

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

6. SuSzAk

SuSzAk User

skandynawia 2 (musisz logować się przez strone BP, inaczej jest niedostępny)

7. eprolok2

eprolok2 User

czemu nie ma widoczny tylko trzeba logować się i bede widział ten serwer skandynawia2? jestem szoku pierwszy raz to słysze

8. SuSzAk

SuSzAk User

ciężko powiedzieć "czemu nie ma widoczny", tak BP uznało i tak jest musisz wejść przez strone BP i tam się logować, na tym serwerze gram może z 100 osób dziennie, ja w 2 tygodnie zrobiłem tam starą fullke, ale uznałem, że nie dla mnie ten serwer i wróciłem na pl1

9. eprolok2

eprolok2 User

aha, ja gram polski serwer pl1 - od dawna 6-7 lat temu, pl2 - buduje super konto i za nie długo bedzie full elite a pl3 - gram i nabijam pd, poważanie i urki :D Fajnie by było Globalny Polska :D

10. AndrzejP

AndrzejP User

Polecam Amerykanski Glob. 5 pomozemy tobie mało ludzi cubiki wolne

11. Brak aktywności w temacie, kłódka.

Pozdrawiam
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.