Pusty Serwer

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika WilgotneKolano, 21 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam wszystkich. Jestem niemiłosiernie wkurzony na obecne serwery, gdzie padam praktycznie co chwile dostając na pape po 150k z laserów od graczy.

Czy jest jakiś serwer gdzie mogę sobie polatać, poubijać alieny i na spokojnie zbierać itemki z aukcji?

2. Terror47

Terror47 User

Skandynawia 2

3. global ameryka 4. choc tez zdazaja się mieszacze ale jest o tyle spokojnie ze bez trudu dasz rade dorobić się wszystkiego w kilka tygodni bez zmuszania się do gry po 24/24.

4. ViperΔ

ViperΔ User

A podobno polskie serwery są puste :p

5. Terror47

Terror47 User

Nie powiedziałbym na pl3 trochę się dzieje kolego ;)

6. na wielkiej brytani 2 pograsz nawet leonem na flaxach a karetke za jakieś 7mln da się wylicytować dodam ze graja tam na tyle źle ze we3piranie ubiliśmy karetke na full havo

7. A ja Ci polecam serwery USA. sam zacząłem tam grać i jest pusto ( pewnie ze względu na strefę czasową ) - irki chodzą na aukcji mniej, niż lf-3. Jest jakieś minimalne opóźnienie, ale praktycznie nie odczuwalne :p

8. PLONER

PLONER User

tez mam ten sam problem i nie wiem gdzie szybko od 0 zaczac... :p

9. A konkretnie co ? :eek:
    Jak chcesz mieć zabawę to globalne.
    Jeżeli chcesz szybko zrobić konto i zanudzić się to polskie serwery. :)

10. ja gram na US3 west są polscy, jest spokojnie spróbuj

11. ViperΔ

ViperΔ User

Jeżeli nie chcesz mieć lagów i nie czekać 20s na załadowanie garażu polecam niemieckie serwery

12. Terror47

Terror47 User

A na globalach to go prędzej za przeproszeniem szlak trafi. Boty boty i jeszcze raz boty. Zanim tam zrobi full lf-3 to zdąży dednąć 200razy i wywalić komputer przez okno ;)

13. I jak osiągniesz to full lf-3 to co masz zamiar robić ? :)

14. zrobić 20 bo2 hi hi :D

15. PLONER

PLONER User

a ze tak spytam na niemieckich serwerach mozna PL jezyk zrobic? :D :D

16. BA_Matroz

BA_Matroz User

Polski język można mieć jedynie na polskich serwerach lub na globalnych.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

17. ViperΔ

ViperΔ User

Jeżeli pograłeś na polskich to raczej powinieneś mieć w pamięci gdzie co i jak :p ja nie mam problemu bo znam niemiecki :D

EDIT: Na niemieckich serwerach są CMy więc nie ma patologii

Kolejny raz powtarzam nie piszemy posta pod potem od tego jest opcja edytuj.

MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 maja 2017
  18. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.