Pytania początkującego

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika MikaelPL, 29 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MikaelPL

MikaelPL User

Kilka pytań naraz, bo nie chcę zakładać sterty tematów:

1. Jaki serwer (zagraniczny) jest aktualnie najbardziej zaludniony?
    2. Czy na początku robić wszystkie misje jak leci, czy expić na alienach?
    3. Kiedy kupować Goliatha i za ile pójdzie na aukcji?
    4. Czy formacja X jest dobra dla początkujących?

Liczę na konstruktywne odpowiedzi.

2. 1. najbardziej zaludnione są globalne europejski glob, lub amerykański glob.
    2. najlepiej robić misje przy okazji bicia alienków.
    3. goliatha kup dopiero jak zarobisz na co najmniej połowę wyposarzenia i już wbiłeś 12 lvl.
    4. może być formacja X, lecz lepsza jest formacja rombu, ale kosztuje sporo uri jak na początkującego.
    5. lepiej olać tą grę i wyjść do ludzi na świeże powietrze :)

3. warrriat

warrriat User

1 nie wiem gram tylko na pl1
    2 raczej na początku nie zrobisz misji na staki, więc tak exp na alienach najlepiej krychach
    3 w sumie teraz ze względu na wprowadzenie darmowych hal mógł trochę podrożeć jak wszystkie statki(ja dałem 25mln za vegę) ale drożej niż po 2-3 mln nie powinien być
    4 sam z niej nie korzystam ale na początek może być dobra żeby szybciej nabić level

4. Czempion

Czempion User

1. 1 global europejski, ja tam gram i jest (jeszcze) ok, a polskie to wszystkie prawie puste.
    2. Możesz bić alieny, a możesz bić alieny przy okazji robiąc misje za te alieny, które bijesz, więc masz dodatkową nagrodę. Odpowiedź chyba jasna ;)
    3. Tanio. 10kk napewno wystarczy. Próbuj od samego początku, jak się nie uda, zalicytujesz za godzinę.
    4. Opłaca. Tylko zawsze, gdy już alien prawie zginął, zmień formacje na normalną i nie będziesz mieć kary do poważania
    To też prawda :D

5. Czempion to lepiej nasze serwery polski zlikwidować a wszyscy dołaczymy Global Europejski 1 i bedzie najlepiej się grało. Bedzie dużo ludzi. Fajnie by było :) Może przejde na serwer globalny euro... ostatnio tam byłem na serwerach i strasznie dużo ludzi. :)

6. Czempion

Czempion User

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają" - Mikołaj Rej

Nie usuwałbym polskich serwerów. Mamy Polskie serwery, które się już rozwijają, na którym większość to polacy. Niektórzy proponowali połączenie trzech i to mogłoby być dobre moim zdaniem, ale z globalem, lepiej już nie przesadzać.

7. Czempion okej rozumiem , to tylko nasza rozmowa :)

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.