Pytania - prośby do moderatorów //dotyczy tylko forum NIE samej GRY//

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_THOR

BA_THOR Guest

Dzięki, poprawione. :)

Pozdrawiam
    BA_THOR

2. kris0211.

kris0211. User

Dlaczego temat "Pomagamy zwierzakom" został zamknięty? Nie widzę specjalnego powodu aby to robić. Jeśli chodzi o spam, to istnieją dwa podobne tematy, a jakoś ich nie zamknięto? Nie jest to skarga, tylko pytanie - naprawdę nie wiem, jaki był ku temu powód.

3. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Zobaczymy co da się zrobić :oops:
    Dobre pytanie :eek:
    pewnie pomyłka - już otwarty
    :oops:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

4. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

w dziale z opisem wrót znalazłem 2 błędy w części poświęconej wrotom Delta:
    fala 5 (chyba) są zwykłe alienki wpisane, a zamiast nich wyskakują bossy
    fala 8 gdzie są małe kryśki i dk ze stabilką. nagroda w opisie jest jak za bdk, a faktycznie za ubicie jest połowa tego (jak za 2 dk, nie 4)

5. Przyznam się bez bicia że ja to zrobiłem:p

Zaraz go przywrócę jednakże radziłbym skończyć spam w tamtym temacie gdyż autor raczej sobie tego nie życzy. No i proponowałbym trochę przystopować z tym mini trollingiem:cool:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

6. Zaraz go przywrócę jednakże radziłbym skończyć spam w tamtym temacie gdyż autor raczej sobie tego nie życzy. No i proponowałbym trochę przystopować z tym mini trollingiem:cool:

<thumb_up> że się przyznałeś. A można wiedzieć dlaczego to zrobiłeś ?

Myślę że ten postulat dobrze byłoby umieścić również w tamtym temacie. ;)

7. hmm aż dziw, że można nazwac kogoś z ekipy lub jego zachowanie frajerswem i nic ciekawe ciekawe. a tak na marginesie to nie wnosisz nic do tamtego tematu więc po co się udzielasz wraz ze swoimi ziomkami? pisałem to Wam już raz zamiast trolowac i spamowac inne tematy, pokażcie sie na mapie:)

8. Dlaczego się przyznałem?:p Zrobiłem to bo to już był spam, niestety zapomniałem usunąć resztę(właściwie nie tyle zapomniałem co nie mogłem przez te atrakcje zafundowane nam przez BP więc już przywrócę ten), jednakże jak już napisałem, kolejne posty nie związane z tematem będą usuwane.

Co do postulatu, autor tematu wystosował takowy, radziłbym go poszukać:p

Jak wiadomo wczoraj przez kilka godzin forum nie działało poprawnie, a późnij całkowicie "zdechło". W celu naprawienia tego błędu BP postanowiło zrobić cofkę na wszystkich forach, a wiec posty/tematy napisane w czasie trwania błędu i jakiś czas przed jego pojawieniem się zostały usunięte(a właściwie znikły gdyż wcześniej nie istniały).

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

9. Eee tam ciekawe. To jest mój kumpel po prostu. Chodzimy razem na piwo już od przedszkola. :D

Nie Tobie oceniać co i jak napisałem, ale jak zwykle napiszesz pewnie że "ja tylko wyraziłem swoje zdanie".

Myśliciel zna mnie i wie że pisałem pod wpływem impulsu i że nie chciałem nikogo obrazić. Na tym polega jego doświadczenie, że zamiast mnie zbanować zignorował to po prostu.

Ty za to próbujesz podpuszczać, licząc że dostanę urlop od forum.

Dlaczego jak oni robią to samo w naszym temacie, to pretensji do nich "o nic nie wnoszenie do tematu" i zarzutów o trollowanie nie masz ?

I kiedy Ty się w końcu na tej mapie pokażesz...

Autor tematu nie jest dla mnie osobą, której warto słuchać i stosować się do jego zaleceń.

Co innego SMOD... :rolleyes:

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2015
  10. kris0211.

kris0211. User

Pytanie dotyczące regulaminu:

Czy jest możliwość używania dwóch różnych kont na dwóch różnych serwerach?

PS Nie wiem, w jakim innym wątku mogę zadać to pytanie. Dlatego piszę tutaj.

11. A czy konta będące na dwóch różnych serwerach będą na siebie wpływały w celu uzyskania jakiejś korzyści?:rolleyes:.
    Poza tym w
    OWH wyraźnie napisano
    A oto informacja z Reguł korzystania z konta:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

12. kris0211.

kris0211. User

Wolałem się po prostu upewnić, że nie jest zabronione posiadanie dwóch kont, nawet jeżeli nie mają na siebie wpływu. Dziękuje :)

13. Dlaczego w 'Kąciku mówców' jest taki sajgon zrobiony ? :eek:

Wszystko wymieszane ze sobą jak w bigosie, nie można w szybki i łatwy sposób odnaleźć takich ważnych tematów jak "Podwojenie części do Kronosa", "Godzina tańszych ulepszeń", "Daty występowania 50% więcej PD lub PP".

Nie można ich poprzypinać, żeby stale na początku pierwszej strony tego działu u góry były ?

14. Może i można ale szczerze powiedziawszy nie widzę sensu dalszego prowadzenia tych tematów.:p Jak widać gracze już tam nie wpisują dat, poza tym na forum istnieje takie coś jak Kalendarz który uzupełniam od października 2014 roku i tam Znajdziesz daty wystąpienia wszystkich podwojeń, zniżek itp. na dodatek przedstawione są w bardziej przejrzysty sposób dzięki czemu łatwiej jest wywnioskować kiedy może pojawić się kolejny "event".

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

15. Jak nie wpisują, jak wpisują. :rolleyes:

Co do kalendarza, to wcale tak super nie jest jak piszesz, bo ma on jedną dużą wadę - trzeba go przewijać.

A tak, wchodząc w dany wątek widzę ostatni wpis i sobie wnioskuję kiedy następna dana akcja.

(Hmm, w sumie to to samo. :D)

No to jeśli nie dasz się przekonać żeby je poprzypinać, to zamknij je chociaż i niech się nie pałętają przynajmniej pomiędzy innymi aktywnymi i uczęszczanymi - ŁOKEJ ?

16. W sumie mam lepszy pomysł, zamknę wszystkie obecne tematy dotyczące eventów i stworze jeden zbiorczy(przypięty) gdzie będzie można wypisywać daty(zawsze to jakaś podpora gdybym danego dnia nie był w grze i nie wpisał do kalendarza):p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

17. Jeśli to będzie wyglądać tak jak to sobie wyobraziłem, to może lepiej już nic z tym nie rób. :eek: