Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ja mam to samo :( do południa wszystko śmigało dobrze ale jak tylko załączyli event zaczeła się masakra: zacięcia,opóźnienia,strona główna ładuje się w nieskończoność , po wylogowaniu nie można się zalogować itd. I to dowodzi na jak kiepskim sprzęcie gra funkcjonuje na serverach PL :(.

2. Zary-pl

Zary-pl User

na pl2 i pl3 nie można się zalogować odkąd włączyli event jest komunikat ze serwer jest nie aktywny do bani z tym wszystkim

-toporek- lubi to.
  3. samandro

samandro User

Na stronę główna się nie da wiecznie wejść
    Lagi straszne wiecznie każdy ginie
    A BP daje nam +5% expa na 2 dni w przeprosinach
    Po prostu rewelacja :p mogli by się bardziej postarać niech im ktoś to przekaże ;p

kris0211. lubi to.
  4. -toporek-

-toporek- User

Na serwerze Pl2 nie da się zalogować, sprawdzałem na kilku przeglądarkach i na każdej pisze że "Przekroczono limit czasu połączenia" i można tak się bawić całą wieczność...
    Zróbcie coś z tymi serwerami !

5. kris0211.

kris0211. User

"Przekażą wyżej". I co? I nic... :(

Na czym chodzą te serwery? na laptopach? Nawet jak gram na minimum, dobrym kompie i szybkim internecie, to mam lagi...(o max nie wspomę) A jak zawsze nasza wina, bo za słaby sprzęt mamy - chyba by trzeba mieć 3 64-o rdzeniowe procesory, 2 dyski SSD 1 petabajtowe, 4 karty graficzne i dźwiękowe nie powiem jakie żeby w miarę dobrze chodziło:mad::confused::eek:

No ale na to nic nie poradzimy.

6. RobertMar

RobertMar User

Podobnie jak kolega dwa posty wyżej, nie mogę wejść na pl2 od dwóch dni, zmiana przeglądarek nic nie daje. Gratuluję.

7. EG1 nie mogę się zalogowac na mapę:(

8. Brak możliwości zalogowania sie na serwer PL2 jak wczoraj tak i dziś :( Wyskakuje tylko brak połączenia z internetem, strona internetowa jest niedostępna.

9. Blackjack

Blackjack User

Dziwnym trafem ok. godz.20 udało mi się połączyć z serwerem.
    Przez cały dzień gra na pl2 była niedostępna.
    Na forum żadnego wyjaśnienia.
    P.S.
    Pytanie do up.
    Jak pisaliście swoje posty nie mogąc zalogować się do gry?

10. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

zapomniałeś o milionie pamięci RAM ^.^

11. Mam taki problem: Gdy próbuję się zalogować do gry na "Polska 2" i chcę włączyć przez Fb to po: 1. długo myśli ,a po tym myśleniu wyskakuje albo biały ekran z małym czarnym krzyżykiem w lewym górny rogu lub Brak połączenia z siecią czy coś takiego... A gdy próbuje zalogować się normalnie -DanioMen- tak jak mój login z gry i wpisuję Zmienione hasło które zmieniłem wczoraj to wyskakuje ,że nie ma konta z takimi danymi czy coś... Czego może to być wina? Ostatnio grałem 2-3 dni temu i ogólnie było ok. a teraz znowu wyskakuje ten krzyżyk ,jakiś miesiąc temu sprawdzałem czy mogę się zalogować wyskakiwał mi ten sam znaczek ,niestety lekko się wnerwiłem i więcej nie sprawdzałem dopiero jakieś 3 dni temu. Za pomoc z Góry Bardzo Dziękuję ;)

12. Błędy błędami a gracze jak zwykle myślą, że w BP kawa się parzy i pieniążki za uridium się liczą. O problemach na 100% wiedzą i pewnie próbują coś działać, cierpliwości. To nie maszyny tak jak my :p

13. Witam.

Błędy występują na serwerach i BP jest ich świadom. Tu przyczyna braku możliwości zalogowania się >klik<.

Przy logowaniu przez FB może być to zwykły błąd z serwerem o którym wspomniałam wyżej. Jeżeli zaś chodzi o zwykłe logowanie sprawdź czy nie ma żadnych literówek, znaków specjalnych i jeśli nadal nie będziesz się mógł zalogować napisz do Pomocy Technicznej.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

14. W sumie to za pierwszym razem sie zalogowałem na konto, i się wylogowałem uznając że wszystko jest juz ok. Później próbowałem sie zalogować znowu, lecz już się nie udało. I mi "zapamiętało" forum, że byłem zalogowany.

15. k3aj

k3aj User

Nie da się wejść na darkorbit.com, wyskakuje error 502 (bad gateway)

16. Redi91

Redi91 User

Oczywiście mam ten sam błąd. Tylko jednak udaje mi się czasem wejść na stronę i grę, ale tylko w kartach prywatnych przeglądarek. Choć lagów w grze nie brakuje :p

17. -dshh14-

-dshh14- User

to NIEJEST zwykly bläd mam to samo moge wejsc na PL 1 i 3 + wszystkie niemieckie tylko na PL 2 nie napisalrm do PT odpowiedz problem znamy technicy nanpawiajä poczekam tydzien i napisze do centrali mieszkam 2 ülice od centrali w Hamburgu

18. Dziś mogę się normalnie zalogować ale znowu błąd mam w Galaxy Gates bo nie działa i się nie da wrót złożyć

19. Gdybym mieszkał tak blisko i miał okazję to w żadne pisanie listów bym się nie bawił, tylko od razu do nich poszedł.

I to najlepiej z młotkiem. :cool:

(Jeśli się zdecydujesz to daj znać i wtedy dla przyszłego dobra nas wszystkich możemy zrzutkę na niego zrobić. - Myślę że chętnych znalazłoby się tylu, że mógłbyś sklep z młotkami otworzyć potem. :D)

20. -dshh14-

-dshh14- User

jest ochroniarz przed wejsciem ale powoli kopiüje odpowiedzi cm na czacie z adwokatem tez jüz rozmawialem