Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kris0211.

kris0211. User

Błędy z JavaScript. Nic nie da się zrobić.

2. -dshh14-

-dshh14- User

mmieszkam w hh Hansestadt Hamburg i tez mam problemy

3. mrkosa

mrkosa User

Wy zróbcie coś z tym errorem... Niech wasza ekipa przestanie się zajmować dawaniem aktualizacji a naprawi najpierw błędy.

4. Długo by pisać więc podam linka, i proszę Pana Szanownego Admina Big Point'u, Aby zapoznał się z problemem, iż występuje on nie tylko u mnie, ale i dla połowy, większej za pewne, graczy w DarkOrbit ;), tylko proszę mi tutaj nie wyskakiwać z akutalizowaniem flasha, czy czyszczeniem ciasteczek, bo to nic nie da, zrobiłem to, chodź nie potrzebnie, bo to nie ma nic do rzeczy, tak więc, proszę uprzejmie, miłego czytania, proszę o odpowiedź ;).

https://board-pl.darkorbit.com//threads/czesty-blad-strony.97743/#post-836061

PS. Nie jest to uraza, tylko grzeczna forma wypowiedzi, nie ukrywając z z odrobiną ironi i sarkazmu prawdopodobnie, pozdro dla kumatych ;).

EDIT. Ah.. Dodam jeszcze że na innych przeglądarkach również ten sam problem, żeby nie było :).

5. [​IMG] Tak wygląda "Home" u mnie. Minimalna różnica jest między wyglądem takim jakim mam i poprawnym wyglądem :)

6. Rooney53

Rooney53 User

Chyba czas wyczyścić kompa jakimiś programami itd, zatualizować przeglądarke/flasha, bo tak jeszcze nigdy nie miałem :p Coś na pewno u Ciebie musiało się wysypać.

7. Ja też tak mam, także to nie jest tylko u Niego :)

8. Rooney53

Rooney53 User

Ja nie wiem ludzie, ciągle skargi na działanie gry itd. to prawda nie jest wszystko idealne, ale taka magia u mnie nigdy sie nie działa.

9. Jojicka135

Jojicka135 User

U mnie rowniez tak jest ;) czytalem juz o tym duzo i wiem ze baaaardzo duza grupa ludzi ma to samo :C pisza rowniez ze to moze przez te kapsułki

10. Hitac jest już poraz enty i dopiero pierwszy raz mam taką sytuacje. Wszystko zaczęło się po wprowadzeniu nowego klienta, więc stawiam, że to z tym są problemy :p

11. Goro^^

Goro^^ User

hitac+ ice meteorid = śmierć PL3 xD Wylogowuje po chwili :(

12. Co chwilę wywala z gry!:mad:o_O:( Nawet gdy jestem aktywny! Czy inni też to mają?!

13. niestety tak a do tego przez 30 min nie moglem sie zalogowac poraszka ;(

14. markus150

markus150 User

masakra z grą w ciągu 5 min. wywaliło mnie z gry 7 razy :mad::mad: . Pracuje ktoś nad tymi problemami w grze , nie da się grać normalnie .
    Przydała by się jakaś wiadomość od "EKIPY " kiedy najprawdopodobniej błędy zostaną usunięte

15. Oni sami nie wiedzą, to co Ci mają napisać ?
    To nie zależy od nich ...

16. Młody

Młody User

Siema. Mam pytanie. Co się dzieje że gra mi się ładuje od 30 min i nie chce załadować? Czy coś robicie czy po prostu serwery macie przeciążone ? Inne strony mi się ładują max. 15 sek a wasze potrafią teraz nawet 2 min. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi?

17. Haha to jest już śmieszne.Człowiek chce sobię pograć a tu zaledwie 2 minuty pogra i wywala na 3 minuty.Drodzy informatycy BP czy nie możecie wyłaczyć np. na 1 dzień całą grę i naprawić porządnie a nie tylko dodawać poprawek ?

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2015
  18. Nie mogę zmienić emaila i to od dłuższego czasu.
    Na email obecny nie przychodzą wiadomości z gry :(

19. Witam.
    Sprawdź proszę czy Twój e-mail jest zapisany na newsletter i czy nie znajduje się na czarnej liście. Na poczcie sprawdź folder "Inne" oraz "Spam". Musisz jeszcze zobaczyć ustawienia poczty, bo na niektórych spam jest automatycznie usuwany.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

20. Pal licho wiadomości - ale ja nie mogę zmienić emaila.
    Spam wyłączyłem, inne folderu nie posiadam.
    Wiadomości z linkiem potwierdzającym brak.

Gdzie sprawdzić tą czarną listę ?