Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Jeśli nie używałeś bugu to nie zostaniesz zbanowany

2. nie używam żadnych zakazanych programów bo mam świadomość konsekwencji ,a jestem zwolennikiem fair play w każdej dziedzinie.

3. Więc jeśli nie używałeś buga na poważke czyli za którego dostawałeś po kilkanaście mln powagi to nic ci nie grozi.

4. to teraz jestem spokojny,kilkanaście milionów zauważyłbym na pewno.Thx

5. Z tego co widziałem to ludzie w rankingu mięli po 2 mld w kilka godzin gry

6. -_BK-201_-

-_BK-201_- User

Witam chciałem zmienić nazwę ale nie mogę wyskakuje komunikat, że zostały użyte nie poprawne znaki. A w ten nazwie ▁ ▂ ▃ ▅ßқ²°¹▅ ▃ ▂ ▁™ nie ma znaków zakazanych:/ proszę pomuszcie bardzo mi sie spodobał ta nazwa :(.

7. BA_THOR

BA_THOR Guest

Skoro nie przechodzi to nikt nie pomoże. Wybierz inne znaki. :)

Pozdrawiam
    BA_THOR

8. -_BK-201_-

-_BK-201_- User

ehh no dzięki :)

9. ThisIsLove

ThisIsLove User

Proszę o szybką pomoc bo nie mogę sie zalogować do gry jak włącze start to się załaduje ale potem pisze TRWA ŁĄCZENIE PROSZE CZEKAĆ .W klanie na członkach pisze mi że jestem na mapie JP-Pre.Nie wiem co zrobić szybko pomóżcie.

10. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jeśli problem po restarcie servera nie został rozwiązany nie pozostało Ci nic innego jak kontakt z supportem ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

11. Next!

Next! User

Kolejny dzień nie mogę wejść w umiejętności w profilu pilota. Nic się nie dzieje po kliknięciu. Czyszczenie historii, ciasteczek, zmiana przeglądarki nic nie daje.
    Czy punkty w umiejętnościach są mi dodawane, czy nie?
    Co zrobić, żeby je znowu zobaczyć?

Dzisiaj jest bez zmian. Widzę, że można tu liczyć na pomoc heh.

Kolejny dzień - to samo i brak odpowiedzi - widzę, że macie głęboko w poważaniu to co tu piszemy.

Posty łączymy, ostrzegam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 października 2015
    GhostPolish lubi to.
  12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Czy masz konto zarejestrowane na witrynie wp ? Jeśli tak to problem występuje nie tylko u Ciebie i trzeba czekać aż programiści się z tym uporają.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

13. R-107

R-107 User

Nie Ty pierwszy ani ostatni ja mam tak juz 2-gi tydzień Big lag nad tym pracuje a punkty masz dodawane

14. Next!

Next! User

Tak konto mam zarejestrowane na wp. Dzięki za odpowiedź.

15. slipwar

slipwar User

prosze adminów o przekazanie dalej, że nie da się grać znowu na pl3 bo lagi...

edit,
    poprawiło sie :p

... i znowu beznadziejnie...

Ostatnie edytowanie: 19 października 2015
  16. Piodan

Piodan User

Jest Event, są Icy i ... zdechł P.(i)E.(s)T Nic nowego lagi i event - jak Icy włączają się rypie i tyle. Swoją drogą icki już latały dzisiaj z rana a misji eventowych i wrót brak było;p

17. PETy padły lagi są masakryczne wrót nie da sie robic bo zaznaczenie alienka i rozpoczęcie ataku graniczy z cudem , czy jest jakas informacja o co chodzi oprócz tego ze standardowo przy evencie serwy siadaja .

18. slipwar

slipwar User

może wystarczyłoby żeby zrobili więcej restartów serwera. Pety się po restarcie zawsze naprawiały i działały jakieś 10-12h

19. RicziPL

RicziPL User

Moje sugestie Zapłacie wiencej na PL3 :D Z tego co tu czytam od początku to ludzie władowali tyle kasy a dostana 0 ho ho :D

20. znow PL 3 ma zwieche lagi maskaryczne pet nie działa wrot nie da sie zrobic :mad: