Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Upewnij się czy nie dostałeś bana. W tym celu skontaktuj się z pomocą techniczną podając ID i inne dane do konta . :)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 listopada 2015
  2. bartosek06

bartosek06 User

Mam problem . Potrzebuje IP(BIG) żeby podać go suportowi . Problem polega w tym że nie moge sie zalogowac na konto bo coś jest nie tak i dlatego potrzebuje IP . Jest inny sposób bez logowania sie na konto?

3. Jest, jeżeli pisałeś do supportu to w każdym e-mailu od nich powinieneś go mieć (oczywiście stare konto). (Przynajmniej tak mi się wydaje)

4. bartosek06

bartosek06 User

Problem w tym że z tamtego konta nie pisalem :/ I tam mały bład zrobiłem , chodzi mi o ID , a chyba każde konto ma inne

5. Wiadomo, że chodzi Ci o ID :p Raczej nie masz szans na id, ale zawsze możesz odpowiedzieć na pytania weryfikacyjne zadane przez support. Będą pytać co do przelewów i nie tylko.

6. Oczywiście że jest możliwość zdobycia ID. Do tego celu potrzebne są: serwer, aktualny nick, kolega/drugie konto. No i oczywiście żeby to zadziałało Twoje konto (do którego szukasz ID) musi być aktywne czyli nie może być zbanowane lub opuszczone od ponad 30 dni.

*poof i nie ma*

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 listopada 2015
  7. bartosek06

bartosek06 User

Powiedzcie mi tylko jak wyszkac gracza zeby zobaczyc jego profil zewnetrzny

8. Znając swój nick możesz wejść w Profil pilota, a następnie kliknąć na napis Twój Profil Pilota, wyskoczy Ci okienko w którym na samym dole wpisuje się szukany nick.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

9. bartosek06

bartosek06 User

Wpisalem prawidlowy login bo w klanie zobaczylem jaki byl ale pisze mi "użytkownik nie zostal znaleziony" o co chodzi?

10. Sprawdź dokładnie nick i spacje.

11. bartosek06

bartosek06 User

No wpisuje taki jaki ma byc =StruŚ=* i nadal to samo :/

12. A serwer?

13. bartosek06

bartosek06 User

Ameryknaśki glob 4

14. Spróbuj bez gwiazdki ;) Może gracz nie grał kilka tygodni i gwiazdka w klanie się automatycznie po tym czasie zapisała ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

15. bartosek06

bartosek06 User

Bez gwiazdki dalej to samo .

16. AREK(=VP=)

AREK(=VP=) User

Witam, od 12.30 nie mogę wejść na mapę na PL1. Cały czas jest "trwa łączenie"

17. Jakiś problem jest, zaraz powinno działać :)

18. AREK(=VP=)

AREK(=VP=) User

Mija 30 min i nadal nic :/

19. Wszystko jest opisane <tutaj>.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA