Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. neox741

neox741 User

odnośnie peta protokołów wydobywczych czy to będzie naprawione do niedzieli czy nie ma co liczyć ?

odnośnie peta na pl3 bo nie napisałem jaki server

dziś bys restart niedawo i dalej nie dzialaja protokoly wydobywcze czy ktos sie tym problemem zajemie wkoncu ?

odnosnie peta protokolow wydobywczych czy wogule naprawicie to czy nie ma co liczyc a jak nie to odajcie urke za protokoly !

Posty zostały połączone. Do edycji posta użyj przycisku na samym dole ''Edytuj''.
    Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 maja 2016
  2. Witam problem polega na tym że nie mogę wyposażyć 2 konfiguracji w hangarze a dokładnie dodatków. wyskakuje mi komunikat że " Nie możesz wyposażyć tego przedmiotu w tym slocie" dotyczy to tylko dodatków, ponieważ resztę sprawdziłem i normalnie da się mógłby mi ktoś powiedzieć o co z tym chodzi? strasznie utrudnia to granie gdyż mam tylko jedną konfiguracje z dodatkami... posiadam 3 hangary i na każdym mam ten problem że działa tylko jedna konfiguracja... Pozdrawiam -19Danon10-
    P.S
    Jeśli nie jestem w odpowiednim temacie proszę o przekierowanie mnie na prawidłowy temat dyskusyjny
    Dodatkowo powiem że błąd pojawił się w momencie kiedy wygrałem na aukcji statek lenovo i umieściłem go w hali 2, automatycznie wyrzuciło mi dodatki z 2 konfiguracji w Golcu i od tamtej pory nie da się nic użyć w tych slotach... z góry dzięki za pomoc

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2016
  3. relog strony podpowiem że to klawisz F5

4. to nic nie zmienia :) uwierz że robiłem już wszystko co się da :)
    P.S i nie rób ze mnie idioty :) gram w to od 2011 roku :)

5. kris0211.

kris0211. User

Spróbuj usunąć obie konfy (przycisk przy zmienianiu konfiguracji w hangarze) i daj znać, czy pomogło.

6. Dobra dzięki już działa :)

7. neox741

neox741 User

chciałbym poruszyć temat protokołów wydobywczych czy w końcu zostanie naprawiony błąd ludzie ochcodza z gry pozdrowienia . ja osbiscie uwazam ze 1 misiac na naprawnie protokolow w zupelnosci wystaracz chyba ze jest to umyslny problem aby gracze mieli problem w zarobieniu uridium

8. papikextra

papikextra User

Dziś zauważyłem że jak wyśle surowce ze skylabu np. wpisuje 5000 sepromu a w skylabie jest jeno 4000 to transport i tak wyrusza, a kiedyś chyba pojawiał sie monit o niewystarczającej ilości surowca.

9. A dochodzi tyle surowca ile wpisałeś? czy tylko stan faktyczny który był w rafinerii sepromu?

10. vorilhon

vorilhon User

Ja mam to samo, dochodzi na statek stan faktyczny...

11. Sprawdziłem. Wysyła się tyle surowca ile posiadamy, jeżeli masz 10 sepromu w rafinerii i chcesz wysłać 100, wyśle się 10 i czas wysyłania trwa jak na 10 a nie na 100, więc to chyba nie jest problem:) Osobiście nie potrzebuje tego komunikatu o niewystarczającej ilości surowca:)

12. mam od rana problem z czatem- czat sie nie moze polaczyc ma to ktos jeszcze,

13. mfresh

mfresh User

Siema, gdy zmieniam serwer z int1 na pl3, to pl3 wcale mi sie nie odpala, strone laduje caly czas w oknie zmiany serwerow i nic nie bylo errora ani nic sie nie zaladowalo. Inne pl tez nie reaguja. Int1 dziala bez zarzutow... a chcialbym zagrac na Polskich ziemiach, juz raz bylem, do disconnecta.

14. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Czyli poprawnie działa Ci tylko Twój serwer INT1? Próbowałeś zmienić serwer z innej przeglądarki? Może ona powoduje, że nie da się przejść pomiędzy nimi poprawnie.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

15. mfresh

mfresh User

Zmiana przeglądarek nic nie daje, po wyborze serwera mam blankscreena :/ [​IMG]

16. no a ja dalej czatu nie mam CM pomoz

17. Chyba zostaje Ci napisać do pomocy technicznej. Ew. wyczyścić "ciasteczka flashowe".

18. Przy otwieraniu DO odpalają się wtyczki. Proponuje podczas gry otworzyć menadżer zadań i zakończyć wszystkie procesy przegladarki na której gracie. Też miałem problem z białym ekranem i pomogło, zazwyczaj mi pomaga jak mam jakieś błędy. Nie wiem z czym to się wiąże ale dla mnie działa :)
    Pozdrawiam

19. guliwer93

guliwer93 User

mam pytanie gra nie ładuje mi się od paru dni.
    na żadnej przeglądarce nie wchodzi.

20. TM_Robson

TM_Robson Guest

1. zamknąć grę i wyczyścić ciasteczka
    2. zaktualizować flasha do najnowszej wersji

Jeśli to nie działa napisać do supportu.

Pozdrawiam
    MOD_Robson