Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Matroz

BA_Matroz User

Surgeon posiada 1 slot na generator więcej niż zwykły golec przez co nie da się przenosić wyposażenia między tymi statkami, trzeba usunąć wyposażenie z venoma następnie ręcznie założyć na surgeona, poza dodatkowym slotem na generator surgeon daje +6% dmg, pd i poważania.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

2. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

prze
    usuń z obu konfiguracji wszystko to, co chcesz przenieść i pojedynczo przenieś wyposażenie, powinno pomóc.

3. pilnie poszukuje dostępnego BA reszte powiem o co chodzi jak się ukaze w/w osoba

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Może Ja mógłbym Ci pomóc ? Opisz swój problem bardzo szczegółowo, a postaram się pomóc :)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. masz ciut za slaba range by wejść i pogrzebac w ustawieniach serwera domyślnego :D

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

W takim razie napisz ticketa do pomocy technicznej :D

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. tydzień czasu czekam na odpowiedz. i jakos żaden BA nieraczy dokonać tej zmiany i odpisac. gdzie w ticetecie pisze ze odpowiedz jest max w 24h nieliczac soboty i niedzieli

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Proszę o zapoznanie się z odpowiedzią na ticketa nr 2017070437009783.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

9. bez obrazy Matroz ale wy modzi i smodzi niemozecie nic pomoc z ustawieniem serwera domyślnego :D. i wlasnie w ten sposób tracicie graczy przez zaniedbania poprzez dokonanie blachostki której nikomu się niechce zrobić. a ten ticket to tylko wasze przyznanie się do tego ze niemozecie nic dokonać prucz wypuszczania formulek i straszeniem graczy :D

10. Dostalem G. Suregona , no i wszystko sie zaczęło:chcialem przenies wyposazenie ,niema takej opcji , przy samodzielnym przenieisieniu stracily sie drony,nie widac wrot tylko chrągewke, pjawiają sie dwa obrazy , jakies dziwolągi alienow, a problemy z logowanie obłed , niech pieron weznie ta skrzynka z tym statkiem !!!. Flaszh wyczyszczony , przegladarka tez, Anty wirus urochomiony i to samo .Co je ? co moze byc. Tylko wygląda ze coś z grą w B.P

ACHA = na inych statkach to samo sie robi Vemon Solace , Speckrum !!!!

Posty połączyłem. Pamiętaj by używać opcji edytuj zamiast wrzucania postów pod sobą.
    Pozdrawiam
    BA_THOR

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lipca 2017
  11. wiem ze modzi i smodzi niemoga zmienić serwera domyślnego wiec kto mopze to odreki zrobić z administracji?? czy lepiej przejść do konkurencji?

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Proszę o przesłanie zgłoszenia do pomocy technicznej od strony forum nie możemy sprawdzić co się dzieje na koncie.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

13. Dzieki Matroz!!!!O slocie doszlem sam , a za wyposozenie dziękuje , bo nie wiedzialem Powazam pana za konkretne odpowiedzi

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 lipca 2017
  14. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

czy ktoś wie co dzieje sie z czatem na pl3? puste okno pojawia sie cały czas mimo relogów i prób na 3 przeglądarkach (comodo dragon, opera i firefox) jakieś zmiany robią czy co jest grane?

15. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ten problem występuje wszędzie. Nie tylko na PL3. Ja na INT1 (GE1) też mam ten problem. Został on zgłoszony. Nie pzostaje nic innego jak cierpliwie czekać.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

16. CO SIE dzieje z grą , nie dosc ze po stronie nie mozna chodzic normalnie bo trwa to wieki to teraz w nocy zaczelo sie takie lagowanie ze nie idzie grac , bynajmniej jesli chodiz o pl1..... zal i jeszcze raz zal

17. Potwierdzam :) Ale już przywykłem więc mnie to nie rusza :D

18. Co to sie dzieje z tą grą żywcem sie wszystko zacina nie idzie spokojnie pograć

19. Trwa ładowanie bugów. Prosimy o cierpliwość.

:D

20. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

kurde, nie po to człek kupuje te 50 na poważke żeby nie móc wrót robić. dziadowska gra sie zaczyna robić. już złotówki ode mnie nie dostaną, bo to co sie dzieje to jest żałosne.