Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grundi1

grundi1 User

BP,OGARNIJCIE I DAJCIE GRAC! CIAGLE MEGA LAGI !!

2. Zaczyna ? :D - Już dawno zaczęła.

3. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ja naprawdę dziwię się, że niektórzy jeszcze/nadal na tą grę, poza premką, wydają realne pieniądze :)

4. kube

kube User

nie wchodzi klient gry ,mapa sie nie chce załadowac

zaraz zaraz jakis cyrk czy co :
    1. Event: Demaner ktos dał ale nie przemyślał czy co ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 października 2017
  5. Zary-pl

Zary-pl User

No i nowy ewent a wraz z nim nowe problemy a mianowicie po skoku przez wrota kasują się ustawienia skrótów klawiatury w ustawieniach od paru dni zauważyłem ten problem ( po paru dedach) jak nie mogłem zmienić konfy ani za atakować ani wykonać skoku przez portal, na forum wchodzi się za 5-6 razem wyskakuje błąd 504 lub 505 brak odpowiedzi strony DO , lagi na mapach itp.. a PT pisze ze problem znany i pracują nad tym . A ja uważam ze to jakaś kpina z graczy i zamiast wprowadzania nowych rzeczy naprawcie to co żeście popsuli i będzie OK

6. poland102

poland102 User

a mój pet po skoku przez portal...notorycznie "biesi" się i zamiera na portalu / od czasu eventu demaner/
    forum wczoraj all time error 500 coś tam
    skróty klawiaturowe zeruje mi po wylogowaniu z mapy a nie skoku przez portal / na szczęście raz na kilka dni/

7. Właśnie jak mam się udzielać na forum jak co chwilę z niego wywala albo nie da się wejść :(

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Ostatnio występują problemy techniczne z forum to prawda. Niestety niewiele możemy na to poradzić.

Pozdrawiam
    MOD_M4

9. Do was nie mam pretensji tylko do tych co je psujo :D

10. Zary-pl

Zary-pl User

No i znowu BP coś popsuło z racji kosmetyki sklepu zniknęły nazwy surowców w fabryce high-tech oraz w module transportowym. Brawo jedną rzecz zmieniać dwie popsuć to tylko w big lagu możliwe :mad:

11. **Indi**

**Indi** User

Irytujące jest też,że robiąc któreś z wrót,po skończeniu fali okazuje się,że jestem wylogowana ze strony głównej.Za każdym razem.

=Aspazja= lubi to.
  12. Obecnie nie mam mozliwosci sie zalogowac- z dowolnej przegladarki , a sprawdzilam kilka, komputer wyczyszczony.
    Ticket wyslany. Wyglada tak, jakby naprawiono hangar, i zepsuto cos innego.
    :D
    Zobaczymy co dalej.

13. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Spróbuj zalogować się na innej mapie. Osobiście wiele razy mi to pomogło.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

14. Niestety i mnie dopadlo, przegladarki trzy , na zadnej mapa nie smiga. Ciastka i cache wyczyszczone. :(

KrzywsonTex lubi to.
  15. Ndal nie działa wezcie nie zwalajcie już na cache czyszczone ze 4 razy i nic na żadnej przeglądarce gra nie startuje!!

zawirowania1 lubi to.
  16. po wysłaniu obojętnego surowca do statku, wywala z głównej strony. 4x pod rząd się przytrafiło

17. dzidex007

dzidex007 User

NIe moge zalogowac sie do mapy , probowalem na kilku przegladarkach i "ciagle trwa laczenie prosze czekac " i tak caly dzien. serwer global ameryka 2. Jakies pomysly?

18. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jeśli czyszczenie przeglądarek i flasha nie pomaga oraz sprawdzenie sieci czy działa poprawie skontaktuj się z PT.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

19. Co się dzieje z wrotami Beta i Gamma (może i z Alfą też), że tam są dzisiaj takie masakryczne lagi ?!

Opóźnienia sięgają 10-15 sekund !

Inne wrota i ogólnie cała gra chodzą bezproblemowo.

20. U mnie nie tylko wrota, ale i cała mapa... Co chwilę rozłącza mnie z serwerem. Nie mogę głupiego terbium do misji świątecznej zebrać, bo co chwilę lag taki, że byle lordakia mnie ubija, a latam golcem :/
    PS: serwer ameryka glob. 1 (taa ktoś jeszcze na tym gra)