Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zbuntowana

zbuntowana User

To jest coś pięknego <3 Lag na lagu, gra pada a oni już myślą nad wprowadzeniem eventu, z którego na dobrą sprawę nikt nie skorzysta przy takich warunkach ...

2. ViperΔ

ViperΔ User

No to piękne są lagi i wam się podobają czy jednak źle?
    Przypominam że ja lagów nie mam.

3. Czasami te Twoje nabijanie postów jest nie dość że nudne, to i zarąbiście widocznie naciągane. XD

Ty lagów nie masz, ale są tacy co w tę grę grają zamiast pisać i bardzo odczuwają jej błędy.
    Mimo to dzięki za cenne przypomnienie, że nie masz lagów, właśnie to każdy chciał wiedzieć. :D

*Rumburak84* i =Aspazja= lubią to.
  4. Kpina!!! Komunikat o tym ze gra może nie działać 12.02 od 9-12 ?Nie działa od wczoraj wieczorem,dziś dalej nie można się zalogować na mapę. Takie informacje mało mają wspólnego z rzeczywistością :confused: (premka,rabat,boostery itd po co to wszystko?bezwartościowe produkty które należy reklamować i żądać zwrotu wydanych kwot ?Frustracje sięgną zenitu ...).

5. wloczykij

wloczykij User

Punkt 4 regulaminu definiuje wszystko , a prac konserwacyjnych nie zalicza się do tego. Bigpoint gwarantuje, że jego gry i usługi będą dostępne średnio przez 90% (dziewięćdziesiąt procent) czasu w ciągu roku. Nie obejmuje to okresów, w których serwery serwisu Bigpoint, poszczególne Gry i / lub Usługi nie są dostępne w Internecie z powodu problemów technicznych lub innych problemów, na które Bigpoint nie ma wpływu (siła wyższa, odpowiedzialność strony trzeciej itd.) Oraz okresy kiedy wykonywane są rutynowe prace konserwacyjne. Odpowiedzialność Bigpoint w związku z niedostępnością Gier i / lub Usług poprzez złośliwe działania i rażące zaniedbania pozostaje nienaruszona. Bigpoint może ograniczyć dostęp do swoich Gier i Usług tam, gdzie jest to konieczne ze względu na bezpieczeństwo sieci i zachowanie integralności sieci, w szczególności w odniesieniu do zapobiegania poważnym awariom lub zakłóceniom sieci,

6. ViperΔ

ViperΔ User

Ale ja piszę zwykłe posty więc o co chodzi xD?
    No jeżeli ja nie mam lagów to inni jeśli oczywiście nie mają problemów z internetem czy pc nie powinni mieć też lagów.

No jakoś mi gra działa zawsze ale ok. Wiele gier czasami mają prace konserwacyjne i w niektórych przypadkach są wiele godzin a nie 3 godziny wczesne do tego we wtorek gdzie raczej ludzie są w pracy/szkole no chyba że zwolnienie hehe.

7. zbuntowana

zbuntowana User

Przestań pisać bajki... wszyscy mają lagi po 20 tylko Ty nie masz? To chyba jesteś jakimś wyjątkiem spośród wszystkich -_-

=Aspazja= lubi to.
  8. Boluś

Boluś User

Prosze tutaj filmik jak wyglada gra u wielu osob mi.n u mnie
    5:10

9. RedCat313

RedCat313 User

ja lagów raczej na codzień nie mam i to pomimo że gram na słabym lapku plus net z telefonu xD
    P.S.
    Wczoraj wieczorem gra mi kompletnie nie działała ale napisałem na tym na forum (zresztą nie tylko ja) odpowiedź była dość szybka i już dzisiaj gra działa normalnie

10. Haha wchodzę sobie po tygodniu pracy, wreszcie weekend zobaczę co tam w LagOrbit zagram sobie i co? jaj... 3sec gry 10sec lag i tak cały czas. To do zobaczenia za tydzień xD

11. Adalon

Adalon User

Po co inwestować w serwery i optymalizację jeśli wystarczy trwale zniechęcić do gry odpowiednią ilość graczy..

Ostatnio też jak loguje się wieczorem i lagi powodują brak możliwości normalnej gry to po prosu logout i tylko na TS ze znajomymi rozmawiam - po co się denerwować przy czymś co w założeniu miało sprawiać frajdę..
    Idąc dalej tym tropem, to do siedzenia na TS i odbierania kalendarzyka premka i inne bosterki nie są potrzebne - myślę że nie tylko mi - więc zobaczymy kiedy BP się obudzi i czy wtedy będą mieli jeszcze czas na reakcję czy pozostanie im tylko zrobić to co BSGO..

12. elkube

elkube User

dlaczego nie moge wejść na mape gry ???????

13. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Drodzy gracze pozwoliłem sobie usunąć posty nie związane z tematem.
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

14. Agrias

Agrias User

Witam,czy ktoś ma problemy z gra?Mi absolutnie nie chodzi,coś się stało z serwerem czy to tylko ja mam taki problem...
    Nie da się zalogować,a nawet jak się uda 10sek out,nic nie działa w trakcie tej 10sek rozgrywki...

15. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

musisz napisać do Pomocy Technicznej

16. ale jesli jest sie w skoku to przeciez jak cię przerzuca tracisz target...więc nie powinien dobijac...

17. darko218

darko218 User

Witam nie wiem czy już został ten temat poruszony, więc o nim napisze. Od dłuższego czasu mam problem z ładowaniem gry w momencie odebrania nagrody za codzienne logowanie po kliknięciu na START wyświetla się okno ładowania lecz nawet po kilku minutach ładowania gra mi się nie uruchamia czy może ktoś wie dlaczego tak jest, używam przeglądarki OPERY mam najnowszego FlachPlayera, stałe połączenie internetowe z przesyłem do 300 Mb/s.

18. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

a czy próbowałeś może innych przeglądarek? najlepiej grać na chromie lub comodo dragon

19. darko218

darko218 User

Od lat korzystam z Opery i nie miałem wcześniej problemów z ładowaniem gry ale dziękuje za sugestię i sprawdzę w innych przeglądarkach.

20. darko218

darko218 User

Na Chromie również próbowałem i pojawia się ten sam problem