Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ηεοη

ηεοη User

Nic, czekać aż naprawią, od wczoraj tak jest

2. suchy123pl

suchy123pl User

i nikt niemoże zagrac tak ?

3. Witam.
    No myślałam, że od wczoraj to naprawią, bo rozumiem, że coś ma prawo sie posypać. Jeden ze "złapanych" na tsie graczy twierdzi, że gra już mu normalnie działa i się zalogował bez problemu.
    Nie wiem czy z moim kompem jest coś nie tak w takim razie (choć nigdy nie miałam problemu z odpaleniem gry).. czy kolega kłamał..
    Mnie również "start" stoi jak zaczarowany na pełnym pasku, po dość szybkim załadowaniu.
    Nie rozumiem czemu BP nie napisze jakiejś notki po polsku z wytłumaczeniem o co chodzi. Dla mnie to brak profesjonalizmu i lekceważenie polskich graczy :(
    Może ktoś z Was ma jakieś nowe informacje?

4. Blady™

Blady™ User

DZIAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAA

Etylowy lubi to.
  5. Tak, tak - działa, ale tylko forum :confused:

6. suchy123pl

suchy123pl User

nie kłam ;) dalej niedziała...

7. Suchy, może tylko my musimy kupić sobie nowe kompy???

8. Blady™

Blady™ User

no ja juz latam :) bez kitu

[​IMG][​IMG][​IMG]
    DataCzynność
    22.09.2014 - 08:54[​IMG]Otrzymałeś 32 poważania
    22.09.2014 - 08:54[​IMG]Otrzymałeś 6400 PD
    22.09.2014 - 08:54[​IMG]Zniszczyłeś statek obcych typu "Kristallin".
    22.09.2014 - 08:54[​IMG]Zniszczyłeś statek obcych typu "Kristallin".
    22.09.2014 - 08:54[​IMG]Otrzymałeś 32 poważania
    22.09.2014 - 08:54[​IMG]Otrzymałeś 6400 PD
    22.09.2014 - 08:53[​IMG]Otrzymałeś 32 poważania
    22.09.2014 - 08:53[​IMG]Otrzymałeś 6400 PD
    22.09.2014 - 08:53[​IMG]Zniszczyłeś statek obcych typu "Kristallin".
    22.09.2014 - 08:53[​IMG]Otrzymałeś 32 poważania
    22.09.2014 - 08:53[​IMG]Otrzymałeś 6400 PD
    22.09.2014 - 08:53[​IMG]Zniszczyłeś statek obcych typu "Kristallin".
    22.09.2014 - 08:53[​IMG]Zniszczyłeś statek obcych typu "Kristallon".
    22.09.2014 - 08:53[​IMG]Otrzymałeś 121 poważania

9. suchy123pl

suchy123pl User

ale ja mam nowego kompa :mad:

10. ηεοη

ηεοη User

U mnie dalej nie działa !

11. Etylowy

Etylowy User

ja potwierdzam działa :D

12. To ja już zupełnie nie wiem o co chodzi..
    No nic, nie będę tu bazgrać niepotrzebnie..
    Zaczekam co z tego wszystkiego wyniknie, choć musiało się im naprawdę coś niedobrego porobić jeśli tak długo nie są w stanie tego ogarnąć :(

Pozdrawiam wszystkich graczy DO i życzę duuużo cierpliwości.

13. Irytujący ten problem. Myślałem, że to tylko z moim komputerem tak się dzieje bo na każdej przeglądarce pasek ładowania ładował się do pełna w 3 sekundy i stał tak przez ponad 2 godziny kiedy zdążyłem obejrzeć film.. Wie ktoś może kiedy naprawią tą usterkę?

14. Etylowy

Etylowy User

Dzisiaj gra powinna śmigać u wszystkich, bo wczoraj była niedziela i popsuło się wieczorem więc wiadomo ;)

15. Lednox

Lednox User

A na forum niemieckim nie ma zadnych bugów ani nic wgl tam w problemach tech są 2 zakladki , na jednej bawia sie w odliczanie bodajże a na drógiej jakies nazwy wpisuja;d

16. Cześć, mam problem. Wszedłem do gry i mam nagle najniższą rangę, a mam 18868 pkt rangi.
    "Aby mieć rangę [​IMG] Pilot kosmiczny, następną w kolejności, trzeba mieć w chwili obecnej łącznie około 6.401 punktów rangi.
    W chwili obecnej masz najniższą rangę."

Dlaczego tak się stało? Nie zmieniłem firmy, nie zabijałem żadnych graczy z mojej firmy. Proszę o pomoc.

17. Sa niestety chwilowe problemy z ranga. Zauwaz ze wszyscy maja taka range . Jutro powinno juz wzystko działac :)

Dopaminianek lubi to.
  18. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

dziwnie sie lata mając ponad milion pkt rangi z szeregowym pilotem kosmicznym :D jakbym na jakiś totalnie kosmiczny serwer wszedł :D

19. A ja czasami to nawet i lubię takie sytuacje.

Umiejętności pokazują czy ktoś zasłużył na te swoje gwiazdki czy nie.
    Ranga działa psychologicznie. Jak widzi się takiego np. z dwiema, to się odpuszcza bo myśli że pewnie koks z niego i nie wiadomo jaki PRO.
    Gdy nie ma rang, wszyscy są "równi" i bije się do każdego.

Kiedy wszystko wraca do normy i potem patrzę po nicku z dziennika które miejsce ubity gracz zajmuje, to często miłe zaskoczenie mnie spotyka. :)

20. mars123456

mars123456 User

Witam mam pytanie gdy klikam na start nic sie nie dzieje co mam robić? nie moge grać. serwer pl2.