Pytania techniczne dotyczące ładowania się gry, zmiany danych, LAGów

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam.

A przez jakieś strony może była rejestracja? Ja tak mam na pl2, bo konto przez WP zakładane.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

2. jedno konto przez Onet i to lata dobrze a drugie przez Interie i to laguje, ale oba te konta mają około 4-5 lat

3. Witam serdecznie :)
    Mam pytanko,czy wiadomo dlaczego wywala z gry przy każdym poruszeniu sie na planszy ?
    z góry dziękuję za odpowiedx :)

4. craceers79

craceers79 User

Świetnie gratuluje ... nie można było tego zrobić w nocy????

5. Nie chodzi mi o mail na którym było zarejestrowane konto, a o stronę logowania.
    Występują chwilowo błędy na grze. Niestety żadnych informacji jeszcze nie otrzymaliśmy. Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i zaczekać aż się z tym uporają :oops:.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

6. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

widac oni w nocy też śpią :D

7. hehe ,,chwilowe błędy'' coś długo trwa ta chwila :)

8. nie bardzo rozumiem o jaką stronę Ci chodzi skoro wcześniej wspomniałaś o WP...ja się loguję na darkorbit.pl i drugie konto też...czasami logujemy się przez stronę pl1.darkorbit.bigpoint.com ale to nie robi różnicy

a konta były zakładane bezpośrednio przez stronę darkorbit.pl

9. Chodziło mi o rejestrację przez dany portal jak tu >klik<. A tak nie powinno być różnicy skoro dwa konta były zakładane bezpośrednio.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

10. kiopa

kiopa User

Ciekawe czy przez te błędy oddadzą życie we wrotach...

11. no a jednak jest różnica

12. Oddadzą jak stracisz wszystkie.

13. Może by tak ktoś z moderatorów wykazał się odrobiną odpowiedzialności i umieścił informację o problemach z serwerami?
    Rozumiem, że możecie nie wiedzieć co się dzieje ale z racji waszej funkcji na tym forum, stanowisko do czegoś zobowiązuje!

14. Jeżeli otrzymamy jakiekolwiek informacje zostaniecie zapewne o tym powiadomieni. Na chwilę obecną takowych nie mamy (jakiś wyssanych z palca nie będę podawać, by tylko kogoś uspokoić) więc mogę tylko polecić uzbrojenie się w cierpliwość i przeczekanie obecnych błędów.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

-Brzytwa010283- lubi to.
  15. Dziękuję bardzo.
    Takie pytanie na marginesie... Jest to związane z kolejnymi "eventami", czy może z likwidacją botów?
    Przepraszam za trucie ale ciekawość to pierwszy stopień do wiedzy ;)
    Trochę nie chce mi się wierzyć, że nie macie jakiejkolwiek informacji co się dzieje.

-----------------------------------------------------------------------------------------
    MOD_Czarodziejka
    Już znalazłem :)
    Praktycznie można iść spać bo nic sie dzisiaj nie zmieni (niestety :( )
    Trochę mnie dziwi, że nie dostaliście informacji co się dzieje skoro wystarczy trochę pogmerać w sieci odnośnie tego co robi BP. Hmm...
    "kororowych" i przyjemnych :)

Ostatnie edytowanie: 21 października 2014
  16. Witam :) , Nie ma Co - Odpowiedz delikatna i normalnie podziwiam jak mozna miec tak mocne nerwy kiedy , ktos pisze z takim tonem i niegrzecznoscia :/ - Dobrze ze nie jestem MOD ani CM i wogole :D - sam siebie bym musial banowac ^^- Pozdrawiam

17. WiLu4800

WiLu4800 User

witam chciałbym zgłosić iż nikt nie używa areny treningowej i prosze o dodanie opcji wyjścia z wyszukiwania przeciwnika ponieważ utrudnia arena treningowa utrudnia mi gre nie może wyszukać mi przeciwnika i przez to nie moge wyposażyć dronów prosze o niezwłoczne i jak najszybsze rozwiązanie tego problemu i rozważenie mojej skargi

Proszę zapoznać się z Regulaminem Forum.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 listopada 2014
  18. kris0211.

kris0211. User

Nie jestem Modem, żeby przypomnieć regulamin, ale wystarczy, że raz to napiszesz.
    Ja powtórzę: Jest przycisk "Anuluj", a jak chcesz odpowiedź na skargę, to albo do odpowiedniego działu, albo do Pomocy Technicznej.

PS Nikt nie używa? Ja to robię ;)

19. ...koxik jesteś,wszyscy nie chcą z Tobą walczyć:)

kris0211. lubi to.
  20. Co sie dzieje ze strona główna ze tak masakrycznie sie wszystko wolno laduje albo nie laduje sie wcale ????