Pytania techniczne dotyczące problemów z misjami, eventami

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Metal_91

Metal_91 User

Moje pytanie dotyczy ostatniego, "zimowego" eventu 2016. Czy misja specjalna "Zaciemnienie" (nagroda m.in. lf-4) była jednorazową, czy z możliwością wielokrotnego wzięcia jej? Bo różnie ludzie mówią i chciałbym mieć pewność.

2. Zrobić ją można było tylko jednokrotnie :)

3. Metal_91

Metal_91 User

No to jest bardzo dziwne, bo po jednokrotnym zrobieniu widziałem ją dalej w Kontroli Misji. Żeby nie było - dla pewności odświeżyłem stronę - i dalej dostępna. To ją wziąłem drugi raz i tyle.

No chyba, że były DWIE różne misje specjalne z nagrodą lf4, jedna jednorazowa, a druga "powtarzalna"?

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2017
  4. Ja takiej możliwości nie miałem więc piszę jak było w oficjalnym opisie misji jak i z własnej obserwacji. No ale cóż do robi co chce i jak chce :) Nie rozpaczam że miałem ją raz bo i tak LF4 już mi zbędne :D

5. Metal_91

Metal_91 User

Pytanie teraz najważniejsze (do moda?) - ile było misji z nagrodą lf-4, więcej niż 1? I czy potwierdza że którakolwiek z nich była "wielokrotna"?

Żeby nie było, dopełniłem starań żeby się upewnić że mogę ją wziąć, odświeżyłem stronę itd. Misja dalej dostępna była w Kontroli Misji.

6. Next!

Next! User

Wzmacniacz proxium czy tam jakiś podwajacz to lipa!!!! Nic to nie daje! Nie kupujcie tego. Zrobiłem 2 razy te mroźne wrota. Za pierwsze dostałem obydwa te podwajacze/wzmacniacze. Po drugich wrotach z tą ściemą dostałem ZERO ! ! ! proxium ! ! !

7. Ten wzmacniacz daje 25%
    SZANSA z UFO wzrasta z 20 do 45%
    SZANSA z UFONITA wzrasta z 10 do 35%
    Podwajacz fajnie działa ale tylko jak coś leci :D
    Koniec końców nie opłaca się kupować (SZANSA i tak jest mniejsza niż 50%)a jako nagrodę na koniec wrót można wykorzystać :p

8. tez tak mialem,lepiej mi wpada proxium jak nie mam tych podwajaczy,wzmacniaczy:eek:

9. Next!

Next! User

Misji specjalnej "Żyjemy w twoich koszmarach" nie da się zrobić, bo stojąc na mapie 1-4 na współrzędnych 100/125 nie zalicza tego punktu misji.

10. zalicza musisz tylko postac tak dluzsza chwile

11. -.*IGŁA*.

-.*IGŁA*. User

Naprawde dają 4 lf-4 i 2 super lf-4 , czy to błąd ?

12. -dshh14-

-dshh14- User

tak ale misje müsisz zrobic

13. Alfa.Star

Alfa.Star User

zrobilem misje nie mam lf4 o co chodzi? tylko dla wybranych?

14. Metal_91

Metal_91 User

Ja bym po prostu jeszcze raz się upewnił, czy na pewno zrobiłeś tą misję, o której myślałeś.

Jeśli tak, to napisałbym do supportu.

15. kube

kube User

czy ktos mi odpowie co to jest w tym nowym evencie Pakiet Jacpot??

16. *ZWIERZ*

*ZWIERZ* User

masz opisane w ramce co tam mozna dostac. w dzisiejszym nowym poscie o A.E.

17. kube

kube User

wiem co moge ale za co i kto to dostanie ??

18. *ZWIERZ*

*ZWIERZ* User

nagroda losowa a z wr. na x7 po ukonczeniu

19. poland102

poland102 User

za co i kto dostanie do końca nie wiadomo... może / cytat"... KTOŚ się pomylił w tłumaczeniu..." albo coś / :).....wyjdzie w praniu

20. kube

kube User

zreszta jak zwykle z tymi tłumaczeniami w tej grze