Pytania techniczne dotyczące problemów z misjami, eventami

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. jazon161

jazon161 User

oto nagrody za ukonczenie wrot na x7 Quarantine Zone Changes Oil drop remains the same. Additional rewards: 5 Kyhalon - 100% 1 Tetrathrin - 100% 1 Schism - 100% 1,000,000 EP - 100% 500 Seprom - 100% 1 LF-4 - 5% Ammo Pack - 100% Jackpot Pack - 0.001% Ammo Pack: 5,000 RSB-75 - 2% 15,000 UCB-100 - 13% 300 UBR - 35% 40,000 MCB-50 - 50% Jackpot Pack: 30,000 U. 1 Month premium 20 Green Keys 200 EE 2 SLL-3 2 SL-3 2 FS-3 1 LF-4 1 Magmadrill(edytowane)

2. *ZWIERZ*

*ZWIERZ* User

a TAK naprawd to dopieroja ktos skonczy to sie dowimy moz wypiszą ?

3. poland102

poland102 User

jazon..to tylko tekst...dadzą co będą chcieli, może nawet zmienią sobie nagrody oficjalnie... jak cytowałem tłumaczenie Moda ....pewnie się ktoś pomylił:)
    reasumując zamienili przyzwoitość na OWH

4. Czarny

Czarny User

Nie co oni sobie myślą i w ogóle czy myślą. Żaden z dropów realnych czyli 100% w żadnym stopniu nawet najmniejszym nie pokrywa tego ile tracimy na zrobienie wrót i zrobienie cpu. Już nie wspominając o pakiecie JP - "0,001% szans, czyli graniczy z cudem" oraz amo pack rsb -2 % a tylko to są dropy atrakcyjne. W łatwy sposób można policzyć statystycznie że aby je dropnąć musimy stracić pare set tysiecy uri na bostery, mase amunicji bo wrót z x-2 sie nie opłaca już nie mówiąc o sepromie i czasie który jest najważniejszy.

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  5. kube

kube User

jaja sobie robia z graczy po prostu

6. Żeby zrobić te wrota bezstresowo trzeba mieć UFE, a nagroda dla początkującego w sensie ten jackpot pack. XDDD :D

kube lubi to.
  7. bartekzm

bartekzm User

Ja dzisiaj zrobiłem trzy razy wrota i jakoś dostałem 5k RSB ;)

8. Metal_91

Metal_91 User

Ja w kwestii najnowszego eventu, trwającego od 15.05.

Dostępne miałem tylko 2 misje specjalne, po zrobieniu których nie pojawiły się kolejne.

Co jest grane?

9. wybawiciel

wybawiciel User

Mam podobnie myślałem że to u mnie jest błąd z tymi misjami

10. Prawdopodobnie misje będą co jakiś czas :)

11. Metal_91

Metal_91 User

Dzisiaj pojawiły się kolejne 2, ale jakoś dziwnie (nie o północy tylko dopiero jakoś później)

EDIT: właśnie zrobiłem te kolejne 2 misje eventowe i znowu to samo - pusto....

Ostatnie edytowanie: 16 maja 2017
  12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Proszę się zapoznać z >TYM< :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

13. Ja bym sobie na twoim miejscu odpuścił te misje ;) Nagrody słabe chyba że jesteś początkujący to ci sie chyba opłaca :D

14. Metal_91

Metal_91 User

Ostatnio coś rzadziej gram. Wątek fabularny, nowości, eventy pomagają odświeżyć zainteresowanie :)

15. Metal_91

Metal_91 User

Co jest grane?! Miałem kilka misji aktywnych i nagle część z nich mi wyłączyło?! Dlaczego???????

16. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Z tego co wiem od klanowiczy to mają podobny problem. Pisali juz tickety do supportu

Metal_91 lubi to.
  17. BA_Matroz

BA_Matroz User

Problem jest globalny, technicy już pracują nad rozwiązaniem problemu.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Metal_91 lubi to.
  18. Miczers

Miczers User

czy ponownie zaakceptowanie misji wyzeruje licznik ubitych w niej statków ?

19. Raczej tak i będziesz musiał robić od nowa. Bo trudno im będzie ustalić ile ubiłeś statków tej misji

20. Metal_91

Metal_91 User

Globalny? Wszystko było ok i nagle łup? Coś zmienialiście w Misjach, był jakiś atak na serwer czy o co tu chodzi? Wiesz może?