Pytania techniczne dotyczące problemów z misjami, eventami

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Sok_PL1

Sok_PL1 User

Metal "był jakiś atak na serwer czy o co tu chodzi?" no niezle sprawa jest oczywista cos skopali jak zwykle i bedziecie czekac pol zycia na naprawe tych misji.

2. MOD_Moth

MOD_Moth User

Akurat polski support nie ma nic do powiedzenia jeśli chodzi o natychmiastową naprawę problemu. Jeśli technicy znajdą problem to go naprawią. Spokojnie nie zajmie im to pół życia chyba że mówimy tu o życiu motyla :p

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

3. Metal_91

Metal_91 User

Ja jeszcze mam takie pytanie, w "Obecnych problemach" podajecie, że przywróciliście już te misje, ale jeszcze pracujecie nad przywróceniem określonego postępu w tych misjach.

Otóż po pierwsze, ja dalej nie mam aktywnych tych misji, które w wyniku tego błędu mi wyłączyło.

Po drugie, kiedy zauważyłem ten błąd, odruchowo sam wyłączyłem inną misję, żeby sprawdzić co jest nie tak (nie było mi szkoda, bo i tak mały postęp był w niej).

Czy to, że tak zrobiłem, utrudni przywrócenie tych, które straciłem, czy niekoniecznie?

4. po tak dlugim oczekiwaniu na naprawe misji na statki teraz popsuli misje na alieny no brawo oby tak dalej to niebd poco grac w ta gre

5. MOD_Moth

MOD_Moth User

Takie zapytanie musisz wysłać do pomocy technicznej. Na forum nie mamy wglądu w stan i historię twojego konta, myślę że nie będzie problemu żeby sprawdzić czy będzie to mieć jakikolwiek wpływ.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

6. Metal_91

Metal_91 User

Rozumiesz, chodzi o to że błąd dotyczył wcale nie wszystkich misji (przynajmniej początkowo, bo dziś widziałem, że już wyłączyło mi wszystkie misje) i wtedy w ramach sprawdzenia co jest nie tak, sam wyłączyłem 1 misję.

I się po prostu zastanawiam, czy to waszym specom utrudni czy nie.

Podobno ważne, żeby nie brać jeszcze raz tych wyłączonych misji, ale tego akurat na szczęście nie zrobiłem.

7. kube

kube User

Twoje zaległości wynoszą obecnie 9,04 €.Prosimy Cie o wyrównanie tej kwoty do 29.06.2017.

Jednym kliknięciem tego linka możesz przeprowadzić swoją płatność w prosty i szybki sposób:

taki oto problem mi sienwyświetlił w płatnosciach ma ktos cos takiego ???

8. Nie dość, że nic nie robią, ciągle oszukują to jeszcze będą nas komornikami straszyć wnet.:mad::mad:

9. kube

kube User

Twoje zaległości wynoszą obecnie 9,04 €.Prosimy Cie o wyrównanie tej kwoty do 29.06.2017.

Jednym kliknięciem tego linka możesz przeprowadzić swoją płatność w prosty i szybki sposób:

tutaj forma płatności
    a teraz najlepsze
    Wskazówka:
    Jeśli nie zapłacisz zaległej sumy do wyznaczonej daty, będziemy zmuszeni zablokować Twoje konto. Proszę wziąć pod uwagę, że opracowanie płatności może potrwać do 24 godzin.

10. xNoNamex

xNoNamex User

Ja się pytam jak???? automat przydzielil cos bez płatnosci?? skoro przydzielil to platnosc była a że coś w księgowaniu im padło to chyba nie wina usera , niedługo każa nam płacic po 6x bo najpierw Eryk , Ola pozniej Marta , Sylwia , Ewa itd miały zły dzień i nie znalazly potwierdzenia. Zablokuja to na konsultacje do prawnika o wyłudzenie i Pan/i co się ładnie podpisała zapewne bedzie się tłumaczyć

11. Tak czy siak Kube na forum nic nie załatwisz :(
    Musisz napisać ticketa i czekać na wklejkę :D

12. kube

kube User

pisałem ale odpowiedz jak z automatu
    opłaty storno stanowią koszty manipulacyjne, powstające w przypadku zaksięgowania storna, które muszą być uiszczone przez nas względem dostawcy rodzaju płatności (np. banku lub instytucji oferującej kartę kredytową). Opłata przypadająca dla każdej anulowanej transakcji wynosi 8,10 Euro. Z racji , że anulowanie tej/tych transakcji zostało spowodowane przez Ciebie, koszty te zostają przeniesione przez nas na Ciebie. Wierzytelność zostanie skasowana, a proces upominawczy zatrzymany dopiero po otrzymaniu przez nas całej sumy należności łą
    cznie z opłatami storno.

nigdy nie rezgnowałem

oto dowod

Witaj, kube!
    Pragniemy Ci podziękować za Twoje zamówienie 1043037399 w grze DarkOrbit dnia 25.03.2017 i mamy nadzieję, że Twój zakup sprawił Ci wiele radości.

A oto szczegóły Twojego zamówienia:
    DataNr transakcjiArtykuł(y)Forma płatnościKwota
    25.03.20171043037399Zestaw super-wspomagaczy
    Zestaw super-wspomagaczy
    SOFORT Banking0,94 €

Zamówiony artykuł powinien być za kilka minut dostępny na Twoim koncie w grze.
    W przypadku jakichkolwiek pytań na temat tej płatności prosimy o kontakt z naszym działem pomocy technicznej: Pomoc techniczna

13. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Miałem podobną sytuację jak Ty. Tranzakcja została anulowana przez Twój bank z niewiadomych przyczyn. Nie pozostaje nic innego jak zapłacić dług, który powstał z winy banku.

Pozdrawiam,
    MOD_ŻBIK

14. kube

kube User

http://i.imgur.com/b324dc1.jpg

Witaj, kube!
    Pragniemy Ci podziękować za Twoje zamówienie 1091874789 w grze DarkOrbit dnia 16.06.2017 i mamy nadzieję, że Twój zakup sprawił Ci wiele radości.

A oto szczegóły Twojego zamówienia:
    DataNr transakcjiArtykuł(y)Forma płatnościKwota
    16.06.20171091874789Wyrównanie zaległości płatniczychpaysafecard38,25 PLN

Ostatnie edytowanie: 16 czerwca 2017
  15. STRONG

STRONG User

Kube,
    pisz do działu płatności, nie na forum.
    Dołącz potwierdzenie płatności które dostałeś na maila oraz wyciąg z konta na PSC.
    A następnie cierpliwie czekaj, na odpowiedź z PT.
    Pozdrawiam
    Jacek

kube lubi to.
  16. Metal_91

Metal_91 User

Można prosić o jakiś update co z tymi znikającymi misjami???

Bo w oficjalnych ogłoszeniach piszecie, że niby misje wróciły i pracujecie już tylko nad przywróceniem odpowiedniego postępu, ale u mnie nadal nie są aktywne te misje.

17. Cóż jeżeli jest napisane, że misje zostały przywrócone, a misji brak to można w sumie napisać ticketa. Co do postępu tych misji to trzeba czekać.

18. ViperΔ

ViperΔ User

Jeżeli jest z winy banku to zrób awanturę i odszkodowanie wymuś ;)

19. kube

kube User

Jacku oni po prostu ida po prostej lini nie oni winni tylko klient niestety takie realia w stosunku do polskiego gracza ze strony bigpointu

20. Metal_91

Metal_91 User

Napisałem do nich, że wbrew informacji na forum, nie wrócił mi ani postęp, ani nawet aktywne misje.

Napisali trochę szablonowo, że wiedzą i pracują nad tym.

Czy innym te misje wróciły w ogóle, czy tylko mi nie????