Pytania techniczne dotyczące problemów z misjami, eventami

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Pisze tak jak odpowiada pomoc techniczna.
    Misja priorytet alfa 18 po zabiciu 30 statkow wroga
    nie zalicza rudy z zabitych goliatow .
    Odpowiedzi z rodzaju bo tak ma byc albo masz zbierac rude
    ze zniszczonych goliatow juz udzielone.

Gracz sponsorujacy wasza prace.

2. jaca59

jaca59 User

Witam. Nie mogę zakończyć misji KRYJÓWKA DUKEa, wszystkie zadania wykonane a po powrocie do centrum misji nie zalicza.

3. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Prawdopodobnie musisz polecieć do centrum misji na bazowej mapie x-1 ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

4. jaca59

jaca59 User

jestem na mapie 2-1

właśnie zaliczyło

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lutego 2014

5. Ja to wszystko spełniłem

Jak mieć dostęp do misji epic?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 lutego 2014
  6. kubaf1206

kubaf1206 User

Witam mam problem. Nie mam misji na pierwsze lvl'e dowiedziałem się od kolegi o misjach których nigdy nie miałem do wykonania (np. w której była osłona za 10.000 uri.)
    .(rekompensatą nie pogardze)

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2014

7. Z takimi sprawami to tylko do supportu się pisze.

8. Brak jakichkolwiek misji - nawet dziennych - tak jest od tygodnia - może trochę dłużej.
    Serwer PL1
    Na innym koncie na PL3 wszystko jest.

9. Witam.

Nad listą misji zobaczyć czy jest zaznaczona opcja "pokaż dostępne misje".

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

10. Pytanie odnośnie misji , jeśli takową anuluje , to mogę potem ją "dokończyć" aby jej "nie stracić" ?

11. ja w ciągu dalszym nie mogę wziąć żadnej misji z tych świątecznych mam wszystkie jako nie dostępne i razem z misjami normalnymi gdzie na Global Eu 2 znajdują się w misjach specjalnych ... może ktoś powiedzieć o co biega ? ;]

12. MOD_Sabio

MOD_Sabio Guest

Proszę zapoznać się z tym tematem FAQ - Walka o wpływy
    Akapit o misjach powinien wszystko wyjaśnić.

Pozdrawiam
    MOD_Sabio

13. UweBoll

UweBoll User

Gdy przerwiesz misje,to nie tracisz jej z listy dostępnych misji.Ja musiałem zresetować clienta by anulowana misja pojawiła się znowu,nie wiem czy to chwilowy błąd,w każdym razie nie jest to kłopotliwe.Możesz takową wybrać po raz kolejny,aczkolwiek postęp jaki w niej dokonałeś przed przerwaniem,przepada i musisz zaczynać od nowa.Pozdrawiam.

14. Ventous

Ventous User

mam problem z misja ''Kryc sie" musze przejsc na mape 3-2. Przechodze na ta mape ale mi nie zalicza tej czesci misji co mam zrobic? Restartowalem gre kilka razy i nic .

15. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

czyść ciacha i pamięć przeglądarki oraz flasha.

16. XxkamxX70

XxkamxX70 User

Na Wielkanoc powinienem dostać kod na maila w którym były Białki i empy nie dostałem tego kodu co mam zrobić. Juz napisałem do pomocy technicznej .

17. Jeżeli napisałeś do pomocy technicznej to czekać na odpowiedź i kontynuować korespondencję z Nimi poprzez maila dopóki sprawa się nie wyjaśni.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

18. No czytałem i mam je w misjach normalnych ale dalej nie wiem dla czemu nie mogę żadnej przyjąć ....

19. A wolne sloty na misje posiada?

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

20. no posiada posiada właśnie i każdą mam niedostępną ...