Pytania techniczne dotyczące problemów z misjami, eventami

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_THOR

BA_THOR Guest

Każdego dnia powinna odblokować się nowa misja. Docelowo z końcem eventu powinny być aktywne wszystkie misje. Czy czyściłeś ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki?

Czy problem występuje na różnych przeglądarkach?

Pozdrawiam
    BA_THOR

2. Tak czyściłem wielokrotnie i sprawdzałem różnie przeglądarki . w ciągu dalszym wszystkie misje zablokowane włącznie z tymi które minęły w danych dniach i powinny być odblokowane ..

3. W takim razie nie pozostaje nic innego jak napisać do pomocy technicznej. Pamiętajmy by dokładnie opisać problem i kontynuować korespondencję przez mail póki sprawa nie zostanie rozwiązana.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

4. tak też uczynię w takim razie ;)

5. Ahm3dzik

Ahm3dzik User

Co sie dzieje z misją 6 Walki o wpływy? nie nabija mi zadanych obrazen i nie wiem czego moze byc to przyczyna :/ jakies rady?

6. BA_THOR

BA_THOR Guest

Brak rad. Problem został zgłoszony. Jedyne co wiem w chwili obecnej to to, iż trafił on pod nóż działu kontroli jakości.

Pozdrawiam
    BA_THOR

7. Ahm3dzik

Ahm3dzik User

ok dzieki za info :) czekam na jakies rezultaty ^u^ pozdrawiam :D

8. możesz mieć buga - mi czasem pokazuje że mam jeszcze jeden slot na misje, ale niczego nie mogę włączyć.. chyba że masz więcej slotów ..

9. I

Jak zebrać 'Prometium' na 1-4 albo 3-4 ?

Przecież tej sury tam nie ma. :confused:

II

A tutaj nie za dużo tych zer ? :eek:

Misja za marne 4 mln PD nagrody, a całą zimę trzeba spędzić na 2-2. o_O

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2014
  10. endek11

endek11 User

witam trzeba zbierac sury po alienach.Szybko idzie.powodzenia

11. Rzeczywiście, z cargo też można zbierać.

Do tej pory jeśli w opisie misji lub jej części było napisane "zbierz" (zwłaszcza dotyczącej jakiegoś surowca), to zawsze należało to zrobić ręcznie.

Przyjmując misje nie sprawdziłem czy zalicza surowce ze skrzynek cargo, bo byłem pewny że trzeba będzie ciułać kamyk po kamyku.

Dobrze że napisałem na forum o tym. :p

Dzięki za wskazówkę kolego u góry. ;)

kris0211. lubi to.
  12. kris0211.

kris0211. User

Wiatm, mam problem z misją "Najwyższy stopień zagrożenia" Bijąc UberKristalliny w grupie, nie zalicza mi ich, ale inne alieny - już tak. Nie wiem, czy to błąd czy może tak ma być, ale gdyby nie to, to już miałbym misję prawie skończoną :(

13. A nie masz przypadkiem jakiejś innej misji uruchomionej, w której też trzeba uberkristalliny niszczyć ?

Jeśli tak, to w okienku z misjami musisz zawsze wybierać do której ma zaliczać.

14. kris0211.

kris0211. User

Nie, to jedyna w której mam niszczyć uber kristalliny i w dodatku jest wybrana :/

15. A nie będąc w grupie zalicza Ci je w tej misji ?

Ostatnie edytowanie: 14 września 2014
  16. kris0211.

kris0211. User

Zalicza.

17. No to nie wiem.

Do pomocy technicznej pisałeś ?

18. kris0211.

kris0211. User

Już napisałem
    Dodam, że jak biłem z graczem który nie był ze mną w grupie to zaliczyło

EDIT: Problem rozwiązał się sam. Już zalicza.

Ostatnie edytowanie: 23 września 2014
  19. Prehti

Prehti User

Witam. Jestem na mapie GG 6Y i po wykończeniu wszystkich wrogów nie mogę wrócić na mapę rodzima. Co z tym można zrobić?

20. kris0211.

kris0211. User

A co dokładnie się dzieje? Nie pokazuje się żaden portal ani nic?