Pytania techniczne dotyczące problemów z misjami, eventami

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ja również sie dołączam do tego problemu na każdej mapie próbowałem zastrzelić lordakie na żadnej nie zalicza mi

2. To jakiś problem. trzeba czekać.
    I zmienianie nie pomaga, ani mapa nie właściwa.
    Trzeba czekać do restartu.

Zamknij, czekamy...

3. Problem został zgłoszony. Więcej informacji o tym znajdziecie >tu<.

Pozdrawiam serdecznie,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. i nadal czekamy.?

5. W soboty i niedziele raczej większość programistów nie pracuje dlatego dopiero dziś zaczęli coś z tym robić.
    Poza tym jest pewien sposób wykonania tej misji, trudny, nużący ale jednak:
    Ściągnij lordakię do portalu prowadzącego na mapę x-6, wystrzel z wyrzutni rakiet i skocz przez portal (najlepiej żeby od wystrzelenia do przeskoku minęło nie więcej niż 0,5 sekundy). Ewentualnie uszkodź loradkię, skocz przez portal i pozwól koledze ją dobić (potrzebne jest tylko dobre zgranie by nie zrobić tego za wcześnie lub za późno):p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

6. Teraz nie trzeba kombinować ze sposobem opisanym przez Super Moderatora, gdyż w tej chwili wszystko w porządku z misją :) Można już bić Lordakie na X-5. Dziękuję ekipie BP za rozwiązanie problemu.

Miss.Klaudia

7. ...a mnie się nasuwa pewna rozkmina przy okazji spartolenia tak prostej rzeczy przez ekipę gry, jak dopasowanie rodzaju aliena do mapy, na której on występuje.

A mianowicie - skoro potrafią popełniać tak dziecinne błędy w misjach za parę uri, to co dopiero może się stać w przypadku tworzenia np. skryptów banujących za używanie niedozwolonych programów.

Wiele kont mogło być naprawdę niesłusznie zablokowanych... :rolleyes:

kris0211. lubi to.

8. dobry pomysł tylkojak to zrobic jak przy przeskoku laguje i zajmuje wiecej czasu, ale ok.
    wazne ze misija jest juz naprawiona ,miłego i dziekowac.

9. -gustaf-

-gustaf- User

Ale zdarzaja sie tez i dobre pomylki jak niedawne boxy z ktorych sypalo po kilkadziesiat energii.Gdyby tak bylo z tymi kontami co mowisz to dopiero bylaby plama.

10. Dlaczego Pet nie chce zbierać ( może się nie słucha ) surki eventowej żadnym mechanizmem ?? Czy ten surowiec trzeba po prostu ręcznie zbierać ?? :rolleyes:

11. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

są dwie opcje:
    1. jest to zrobione specjalnie żeby nie było za łatwo
    2. jest to jedna ze składowych błędów powstałych przy wprowadzaniu tego

12. obstawiam że to drugie , bo to jednak albo surowiec , albo cargo o_O

13. jeden problem rozwiązany , Pet zaczął surke zbierać :) , ale pojawił się następny ... protokoły wydobywcze nie dają bonusów :( ... P.S. Chciałem sprawdzić tylko czy protokoły + booster surki dadzą x2 surowca ( przeważnie system zaokrągla powyżej 1,5 do pełnych 2 :rolleyes: )

14. Sliwka

Sliwka User

• Scrapium (Złom) Saimon (zwykły, boss, Uber) Sklep: Tak
    Gdzie można w takim razie kupić ten złom?
    Prędzej zjadę przed tym komputerem niż nazbieram 2500 ^^

15. Mam pytanie : Mam misję na kristalliny i kristallony oraz na uber kristallin eventowa montownia w zestawieniu misji pisze, że wykonaj 1 z następujących zadań dalej wykonaj 2 z następujących zadań i dalej dane alieny do ubicia. Ja ubiłem już kristalliny i kristallony, ale uber mi jeszcze został. Ja myślę, że ubiję tylko kristalliny i kristallony i to wykonałem, i powinienem dostać tę nagrodę ? To jakiś kolejny błąd w misjach do tego eventu ? + LAGI:mad:. To jakaś klapa z tym eventem.:(
    Pozdrawiam Sentinel007

16. Alfa.Star

Alfa.Star User

powinno ci zaliczyc :p ogolnie same ubery jak ubijesz to zalicza jako 1 zadanie a zwykle u bosy robisz jako 2 z nastepujacych tak mialem dzisiaj

17. Jak teraz zrobić misje na goliaty, każdy ma jakiś design więc żadnego nie zalicza do misji?

18. Alfa.Star

Alfa.Star User

da sie jedynie na tym bez designu. z tego co pisali na forum napawa tego jest jednym z priorytetow

19. wiem że się da, ale znajdź tyle golców bez designu :eek:
    a do tego aż 2 misje na golce mam zaczęte :(

Ostatnie edytowanie: 2 czerwca 2016
  20. Alfa.Star

Alfa.Star User

trzeba czekac nie ma wyjscia ja mam na 200 cytek i tez nie zrobie a nie przerwe bo aegisow 200 ubitych spirkow 170 :p trzeba czekac i tyle