Pytanie boxy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika !*!*!*DIABOLO*!*!*!, 1 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam niektórzy piszą że wyciągają z boxów po 512 urki
    Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak?
    Ile maksymalnie wraz z podwajaczem ale i też bez można wyciągnąć ze skrzynek?
    Pet, PP, 4-x , posiada ktoś kalkulator czy coś? Byłbym wdzieczny
    Pozdrawiam

2. PsZemO.o

PsZemO.o User

ja z podwajaczem i petem na maksa pod zbieranie wyciagam 490uri profil mam 5/5 w teori grawitacji 2
    bez podwajacza dzielisz przez 2
    aha i pet tyle podnosi nie statek

3. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

PP, bitki, podwajacz, wydobywcze do peta i można tyle wyciągnąć :p
    a jak wpiszesz slowo "kalkulator" lub "liczyk" w forumową szukajke to znajdziesz (o ile się nie pomyliłem we wzorze to powinien dobrze liczyć) :oops::oops::oops:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

4. *Cyrkonia*

*Cyrkonia* User

Profil pilota z ekonomią kosmiczną I i II i teorią grawitacji II , podwajacz, 9 wydobywczych i mapa 4-x i mam z największej skrzynki , którą zbierze PET, 512 uri :)

5. A ile energi zbiera pecik? :)

6. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

PP, podwajacz, 9 wydobywczych i już powinien zbierać 5 na bitkach (statek 4) :p

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

7. PsZemO.o

PsZemO.o User

zeby bylo 5 energi przez peta
    nie pamietam jak to bylo
    1.maks pet 4pp
    2.10 pet 5pp

8. Krzywy

Krzywy User

Tak jak wyzej PP (Teoria Grawitacji), Podwajacz, Mapa Bitewna i protokoly wydobywcze ;P

9. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

Żeby nie zakładać nowego tematu z samych PP ile mogę wyciągnąć procentowo więcej uri? ( bez żadnych bonusów na pecie)

10. *Cyrkonia*

*Cyrkonia* User

Z tym co podałam wyżej mam 5 energii petem , statkiem 4 :D a co do procent : Teoria grawitacji daje 20 % na wszystkie zawartości boxa (kredki , urke it.) , Ekonomia kosmiczna I daje 4 % więcej uri , a Ekonomia kosmiczna II daje 12 % wiecej uri . Oczywiście jesli wszystko jest przydzielone w całości :)

11. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Odpowiedzi udzielone, zamykam. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

12. Temat nieaktywny.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.