Pytanie co do CPU-SmartBomb

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika lumpiag, 3 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lumpiag

lumpiag User

Witam serdecznie. Kilka dni temu zakupiłem sobie CPU-SmartBomb na aukcji, po czym zamątowałem je do statku. Chcąc szybko nie zginąć i przetestować felerne CPU włączyłem TA arena i rozegrałem pojedynek. CPU zostało użyte na początku bitwy na statek typu Goliath. Gdy 1 runda dobiegała końca chciałem użyć CPU 2 raz i bardzo się zdziwiłem gdyż ilość moich ACM-1 była równa 0. (wchodząc do pojedynku miałem zapas 23) Ot historia życia :cool:
    Tak więc przechodząc do konkretów.... czy to powinno ciągnąć na 1 użycie wszystkie miny czy natknołem się na jakiś brzydki bug?:eek:

2. A czy w czasie pojedynku nie skorzystałeś z dobrodziejstwa jakim jest CPU Stabilna osłona?:rolleyes:. Zarówno Smart bomba jaki i stabilna osłona zabierają 10 min ACM i 100 jednostek Xenomitu w momencie użycia.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. lumpiag

lumpiag User

Nie. :rolleyes: Stabilna osłona jest opłacalna tylko jeżeli chodzi o kupić na aukcji i sprzedać drożej. ale warto wiedzieć iż 10 min złużywa, myślałem iż 1 :p

4. Posiadałeś 23 miny dzięki którym wraz z xenomitem mogłeś wygenerować smartbombę, ale że potrzeba ich jednorazowo aż 10 to tak naprawdę miałeś z tego tylko 2 użycia.

5. lumpiag

lumpiag User

Kosz poproszę :)

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Nie kosz tylko kłódka :rolleyes: Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.