Opinie pytanie co lepiej :)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PLONER, 21 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

pallka czy boxy ? :)

1. pall :)

52,9%
  2. boxy :)

47,1%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PLONER

PLONER User

witam ,gran na skandynawii 2 i mam pytanie wazne :) mam słabe konto i chcialbym głownie sobie zrobic profil pilota, havo itp potem dalej. i nie wiem czy lepiej zbierac pallke czy boxy na bitewnych... nie mam ani premki ani podwajaczy i miec nie bede :) prosze o pomoc :)

2. Andrzej.s

Andrzej.s User

Lepiej palladium, składaj zety i rób je w niedziele jak będą podwójne nagrody. Wpada wtedy po 100 cdd i 50 kluczy ;) nie mówiąc o uri i białeczce. Na boxy to przydałby się pet (nic nie piszesz że masz) jakiś protokół na zbieranie i radarowy, i oczywiście mech. na zbieranie, wtedy szybciej.
    A, i oczywiście podwajacz:)

3. Skoro nie masz zamiaru kupować podwajacza to lepszym rozwiązaniem będzie palka :)

PLONER lubi to.
  4. PLONER

PLONER User

peta mam ze zbieraczem surowcow 3 ,bez radarowych... ale najlepiej chyba bedzie zostac na pall :) malo ludzi zbiera duzo jej jest, zete bede robił a ostatnia fale w dzien podwajania nagrody z wrót :)

5. Zainwestuj z czasem w radarowe ogarniesz większe pole palladium petem z 4 protokoły powinny spokojnie ogarnąć Ci 2/3 pall :)

6. PLONER

PLONER User

dzieki za opinie Panowie :) bede zbierał pallke kupie kilka radarowych i zety bede pykał :) temat do zamkniecia ;)

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.