Pytanie na temat FPS i wtyczki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 20Aniel00, 14 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 20Aniel00

20Aniel00 User

Witam na początku chciałbym powiedzieć że mam dobry komputer tylko że problem jest taki kiedy gram to mam max 20 fps i jak mam tam te 5 to mi pisze ze mam wyłączyć wtyczkę Adobe flash player i wyłączam wchodzę do gry i pisze ze nie mam wtyczki i mam pobrać tą wtyczkę tylko że pobiera mi się ciągle wtyczka tą co mam czyli Shockwave Flash 18.0 r0 (PepperFlash) więc jak rozwiązać ten problem gdyż pół roku temu miałem inną wersje wtyczki i miałem z 50 fpsów i mi to wystarczało (próbowałem odinstalować teraźniejszą wtyczkę i zainstalować tą którą mi proponuje gra i instalowała się ciągle ta wersja) proszę o napisanie mi tutaj jak rozwiązać ten problem ;)

2. to trzeba wjść w chrome
    wpisujesz chrome://plugins
    klikasz szczegóły
    i powinny się pokazać 2 razy adobe flash player
    to tam gdzie shockwave wyłączasz a drugi zostawiasz

3. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

W ten sposób wyłączy tego gorszego flasha (pepper) ale to nie pomoże bo chrome (i pochodne) w wersji od 42 blokuje tego normalnego flasha (npapi) i do wersji 45 da się to 'naprawić' ale potem... :(

Czyli otwierasz
    Kod:
    about:flags
    znajdujesz "Włącz interfejs NPAPI" i włączasz, restart przeglądarki i zwyklego flasha (npapi) powinien wykrywać (o ile jest zainstalowany).

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

4. 20Aniel00

20Aniel00 User

No trochę to pomogło mam teraz z 30 fpsów

5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

a jeśli chodzi o mnie, to zastosowanie się do tej porady spowodowało totalną rozpierduchę w ustawieniach chromka :(
    zdecydowanie nie polecam, przywrócenie stanu poprzedniego zajęło mi godzinke z okładem, świetny sposób na wyeliminowanie na jakiś czas z gry tych, co mieli nadzieję na polepszenie parametrów grywalności - skubańcy :)

Ostatnie edytowanie: 15 czerwca 2015
  6. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.