Pytanie na temat Gygerim

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _Marcineq_, 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Marcineq_

_Marcineq_ User

Witam. Pytałem na czacie lecz każdy co innego mówi , więc postanowiłem zapytać się tutaj i też.
    Jak to z nim jest ? Dzisiaj jest misja na niego i gram już jakieś 2h i nic nie ma .
    Jedni mówią aby bić na 4-x i się pojawi , inni mówią ze pokazuję się bez bicia na 4-x mapach ? Prosił bym o dokładną informację. Dziękuję :)

2. Trzeba ubić 2000 małych gangreniarzy, żeby go przywołać.

Wczoraj pojawiał się na bitewnych.

3. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

a opłacalny?

4. _Marcineq_

_Marcineq_ User

A już wiem wiem o co chodzi :) dzięki za pomoc :)

5. Tego nie wiem. Jak doleciałem, to już go roznieśli.

Jest zrobione specjalne okienko dla tego eventu. Tam masz m.in. status przywołania.

6. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie ma tam statusu przywołania. Jest tylko napis "gygerim pojawia się na mapie 4-1, 4-2" itp. chyba że coś przeoczyłem. Jeśli tak, to proszę mnie poprawić

7. W takim razie dzisiaj nie będzie bossa.

Chociaż to dziwne, bo misja na niego jest. :rolleyes:

8. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

a wypada z niego coś typu slrzynka demanerowa?

9. Prędzej syfilis. :D

10. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ehh, to ja wole skrzynki zbierać, bo średnio chce mi się składać np. delte do kronosa, a podobno wypada w skrzynkach

11. Status pokazuje się na mapach 4-X.

12. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

dzieki, już sprawdzam :)

13. Goro^^

Goro^^ User

heh, widzę, że te same powody mamy :p
    Za samego gyerima dostałem 1,2k uri bijąc spearkiem, czyli coś jak demaner tylko bez skrzynki. Misje jest ciężko zrobić, bo pojawia się w losowym miejscu.

14. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ee to lipa wielka, myslałem, że można się na nim dorobić

15. podkresl jeszcze ze tylko na 4-1

16. A czemu jak wyskakuje ze się pojawił na 4-5 to gygeruma nie widac ani na mini mapie i nie ma go nawet w mechanizmie lokalizacji wrogów co jest tak to go nigdy nie znajde

17. Goro^^

Goro^^ User

Tego nie wiedziałem, tylko 3 razy na nim byłem. Myślałem, że to przypadek.

18. ja go za kazdym razem widze na 4-1 jak ma sie pojawic i to wszystko na innej mapie nie wyskakuje

19. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

Od początku ewentu nie widziałem go na innej mapie niż 41, więc jeśli jest to celowe, to gratuluję BP pomysłu na ten ewent. Nie dość, że alien pojawił się z opóźnieniem, to marne szanse są na zrobienie misji w tym układzie, jaki teraz ma miejsce. Moim zdaniem, po ubiciu 2k małych, alien pojawić się powinien na wszystkich mapach, gdzie występowały w danej chwili małe i były ubijane. Jest wtedy szansa, że reszta również ukończy misję, bo w obecnej sytuacji marsy ciągną stwora na bazę i nie ma możliwości do niego podlecieć, a jak jest nawet zaznaczony na grupę, to baza zdejmie graczy i po zawodach.

20. Goro^^

Goro^^ User

Jestem marsem i przyznaje ci racje :) Bez sensu, że tylko jedna firma dostaje bossa. Co do samej misji się nie wypowiem,bo miałem farta i zaliczył mi się pod koniec bicia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.